Juhlat Nanhialla

Tämä yhteispotretti on otettu Nanhialla, mutta kenen pihapiirissä ja milloin? Onko kyseessä perhejuhla vai joku muu tapaaminen. 

*****

Yhteispotretti on otettu Heikki Partasen 50-vuotisjuhlissa vuonna 1948. Eturivissä penkin päässä vasemmalla istuva Hilja Lehtonen tunnisti kuvasta perhettään.
Hiljan vieressä istuu hänen veljensä Tauno Partanen, jonka opaskoira Rolle on myös kuvassa. Isä Heikki Partanen on edessä keskellä, hänen vasemmalla puolellaan on hänen äitinsä Katri Rouvinen ja oikealla puolella vaimo Miina Partanen. Hiljan veli Aarne Partanen istuu etupenkissä toisena oikealla.
Terttu Jokinen tunnisti taaempaa vasemmalta Uljas Lampisen, Kalle Jokisen (kol-mas vas.), Kalle Lehtosen (toinen oik.) ja isänsä Erkki Jokisen (oik.). Kalle Lehtosen edessä on Olga Lehtonen. Katri Rouvisen takana, vaaleapukuisen miehen vieressä on Ritva Jokinen, hänen takanaan Irja Jokinen ja hänen takanaan Suoma Jokinen.
Edessä vasemmalla ovat Matti Jokinen ja Timo Jokinen.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.