Ladataan ilmoitusta
Vampula 6.4.2022 10:00Tilaajille

Kevätkääryleiden täytteinä kasvisten lisäksi possua ja perunaa

Amnuay Thanimporn-Jalonen on taittanut thaimaalaisen herkun suomalaiseen makuun sopivaksi.

Kurssilla tehdyt kevätkääryleet hupenivat hyvin tekijöiden suihin. Tarjolle niitä asetteli kurssin opettaja Amnuay Thanimporn-Jalonen. Kuva: Satu Ojala
Kurssilla tehdyt kevätkääryleet hupenivat hyvin tekijöiden suihin. Tarjolle niitä asetteli kurssin opettaja Amnuay Thanimporn-Jalonen. Kuva: Satu Ojala
Satu Ojala

Amnuay Thanimporn-Jalosella oli parikymmentä tarkkakorvaista kuulijaa, kun hän kertoi, miten kevätkääryleitä tehdään. Hän on asunut Suomessa jo 13 vuotta ja on muokannut kääryleet suomalaiseen suuhun sopivaksi. Testaajana on ollut oma aviomies.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa