Ladataan ilmoitusta
Kiikka 11.6.2020 09:15Tilaajille

Päärynöihin täytteeksi sinihomejuustoa ja taatelia

Päärynät täytettiin sinihomejuustolla ja taateleilla. Kuva: Anna Kari
Päärynät täytettiin sinihomejuustolla ja taateleilla. Kuva: Anna Kari
Minna Karru

Kiimajärven kylätalon grillikatos Sastamalan Kiikassa oli näyttämö, kun Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntija Anna Kari opasti kuuttatoista retkiruokakurssin osallistujaa.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 2,00 euron hintaisella tekstiviestillä.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa