Ladataan ilmoitusta
Huittinen 25.11.2021 15:30

Huittisten räätälöity lahjapalvelu sai hyvän vastaanoton – Mukana lähes 50 kauppiasverkoston jäsenyritystä

Mukaan on lähtenyt yli 50 kauppiasverkoston jäsenyritystä.

Lahjapalveluun on lähtenyt mukaan jo 50 Huittisten kauppiasverkoston jäsentä. Kuva: Kuvakaappaus verkkopalvelusta
Lahjapalveluun on lähtenyt mukaan jo 50 Huittisten kauppiasverkoston jäsentä. Kuva: Kuvakaappaus verkkopalvelusta

Huittisten kaupungin ja kauppiasverkoston yhteinen Lahja Huittisista -verkkopalvelu avattiin marraskuussa ja se on saanut kaupungin elinvoimapalvelujen mukaan hyvän vastaanoton.

Palveluun on lähtenyt mukaan lähes 50 huittislaista kauppiasverkoston jäsentä, joiden tuotteita lahjapalvelussa on tarjolla.

Kaupungin elinvoimapalvelut kertoo tiedotteessaan, että marraskuun aikana palvelun käyttäjäksi on saatu yli 20 potentiaalista asiakasyritystä, jotka tarjoavat tämänvuotisen joululahjan työntekijöilleen ja yhteistyökumppaneilleen sivuston kautta.

Suurin lahjanantaja on Huittisten kaupunki, jonka aloitteesta lahjapalvelu sai alkunsa.

–Olemme taistelleet koronan kanssa jo yli puolitoista vuotta. Tämä aika on vaatinut paljon voimavaroja ja isoja ponnistuksia henkilöstöltä. Pidämme tärkeänä kiittää heitä erinomaisesta asenteesta ja työstä tänä koronan rasittamana aikana. Palvelu, jossa työntekijät voivat valita lahjansa huittislaisista liikkeistä, osoittautui viime vuonna hyväksi. Lahjavalikoima on mittava ja lahjarahat jäävät huittislaisille yrityksille, toteaa kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa tiedotteessa.

Lahjapalvelu on Huittisten elinvoimapalveluiden mukaan yksi keino tehdä Huittisten kauppiasverkostoa ja laajaa yritystarjontaa entisestään tunnetuksi ja saada sille lisää näkyvyyttä.

–Hyvistä ideoista saadaan yhdessä yritysten kanssa myös toteutettua innovaatiot. Kaupungin tärkeä rooli on olla mahdollistaja ja kehittää yritysten toimintaympäristöä. Lahjapalvelu tekee parhaimmillaan juuri sitä, iloitsee kaupungin elinvoimajohtaja Riikka Peippo.

Lahja Huittisista -verkkopalvelun on toteuttanut huittislainen mainostoimisto Huima ja sivustoa on kehitetty koko ajan projektin edetessä. Verkkopalvelu toimii osoitteessa www.lahjahuittisista.fi.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa