Ladataan ilmoitusta
Huittinen 27.1.2021 09:30Tilaajille

Huittinen mukaan kaksivuotiseen esiopetuskokeiluun

Huittisissa on tällä hetkellä seitsemän esiopetusryhmää, mutta montako niitä on ensi syksynä, siitä ei vielä ole tietoa. Kuninkaisten päiväkodin eskareita ovat muun muassa Topias Mattila (edessä)  ja Alma Koskialho (takana vas.), Aura Heikkilä (takana oik.) kuuluu vielä viskareihin. Kuva: Mikko Perttunen.
Huittisissa on tällä hetkellä seitsemän esiopetusryhmää, mutta montako niitä on ensi syksynä, siitä ei vielä ole tietoa. Kuninkaisten päiväkodin eskareita ovat muun muassa Topias Mattila (edessä) ja Alma Koskialho (takana vas.), Aura Heikkilä (takana oik.) kuuluu vielä viskareihin. Kuva: Mikko Perttunen.
Marja-Liisa Hakanen

Huittinen on yksi niistä kunnista, jotka Opetus- ja kulttuuriministeriö on valinnut mukaan kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun. Kokeilu kohdistuu vuonna 2016 ja 2017 syntyneisiin lapsiin ja se toteutetaan elokuun 2021 alusta toukokuun 2024 loppuun.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa