Ladataan ilmoitusta
Huittinen 22.2.2022 10:00Tilaajille

Nuorisovaltuustoa osallistetaan kaupunginhallituksen toimiin – puhe- ja läsnäolo-oikeutta nuoret eivät kuitenkaan saaneet

Marraskuisessa nuorisovaltuuston ja kuntapäättäjien tapaamisessa nuorisovaltuustoa edustivat keskustelutilaisuudessa Aino Kylälehtonen (vas.), Iiris Metsämäki, Kerttu Laine, Iina Viljanen ja Jonna Toivonen. Yksi keskusteluaiheista oli nuorisovaltuuston edustajan puhe- ja läsnäolo-oikeus kaupunginhallituksen kokouksissa. Nuorisovaltuutettu Viljanen totesi silloin:
Marraskuisessa nuorisovaltuuston ja kuntapäättäjien tapaamisessa nuorisovaltuustoa edustivat keskustelutilaisuudessa Aino Kylälehtonen (vas.), Iiris Metsämäki, Kerttu Laine, Iina Viljanen ja Jonna Toivonen. Yksi keskusteluaiheista oli nuorisovaltuuston edustajan puhe- ja läsnäolo-oikeus kaupunginhallituksen kokouksissa. Nuorisovaltuutettu Viljanen totesi silloin: "Emme olisi tätä asiaa näin pitkään ajaneet, ellemme olisi valmiita tähänkin sitoutumaan." Kuva: Minna Karru
Minna Karru

Huittisten nuorisovaltuusto on tehnyt aloitteen, jossa esitetään, että nuorisovaltuuston edustaja saisi puhe- ja läsnäolo-oikeuden kaupunginhallitukseen.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa