Ladataan ilmoitusta
Huittinen 5.8.2020 14:15

Rompetorin myyjätilanne suunnilleen samassa hantissa kuin vuosi sitten

Ennuste lupaa hyvää ilmaa Rompetori-päiväksi. Aurinko paistoi myös vuonna 2018. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Ennuste lupaa hyvää ilmaa Rompetori-päiväksi. Aurinko paistoi myös vuonna 2018. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Mikko Perttunen

Tulevana lauantaina järjestetään Huittisten vanhalla urheilukentällä Hirvenpään rompetori ja markkinat. Tapahtuman puuhamies Jouko Lindstedt kertoo, että rompetorin kanssa mennään aika pitkälle edellisten vuosien kaavalla.

–Myyjätilanne on tässä vaiheessa aika sama kuin viime vuonnakin. Sille päivälle ei ole paljon muita tapahtumia, Lindstedt kertoo.

Myyjien lisäksi mukana on muun muassa Tyrwään Kone- ja Kulkuneuvoharrastajat, jonka tuomassa kalustossa on toki vaihtelua vuosittain.

Lindstedt sanoo, että kävijöitä on nyt rajoitusten hölläämisen jälkeen ollut tapahtumissa hyvin liikkeellä ja toivoo ihmisten löytävän myös rompetorille.

–Tämä on aina vähän kolmen kauppaa. Jotta saa myyjiä paikalle, tarvitsee olla kävijöitä. Tarkoitus on tietysti järjestää tapahtumaa tulevaisuudessakin, jos porukka vain tykkää käydä.

Vaikka on eletty koronan vuoksi täysin poikkeuksellista vuotta tapahtumien suhteen, ja epidemian toinen aalto on joidenkin arvioiden mukaan jo aluillaan, pitäisi Lindstedtin mielestä tapahtua jotain todella yllättävää, että se vielä vaikuttaisi tapahtuman järjestämiseen.

–Tärkein elementti olisi hyvä ilma, mikä näyttäisi ennusteiden mukaan toteutuvan. Eiköhän tästä hyvät kekkerit saada aikaiseksi, Lindstedt toivoo.

Hirvenpään rompetori ja markkinat Huittisten vanhalla urheilukentällä la 8.8. klo 9–15.

Lue myös: Romppeet tulevat poikkeusvuonnakin

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa