Ladataan ilmoitusta
Huittinen 20.3.2021 18:31

Huittisissa perutaan ensi perjantain koronarokotukset – Sastamalassa ja Punkalaitumella keskeytys koskee maanantain ja tiistain aikoja

Kuvituskuva: Liz Masoner/Pixabay
Kuvituskuva: Liz Masoner/Pixabay
Minna Karru

THL on päättänyt keskeyttää tilapäisesti Astra Zenecan koronavirusrokotteen käytön. Astra Zenecan -rokotukset jatkuvat aikaisintaan maanantaina 29.3.

Huittisissa THL:n päätös merkitsee vs. ylilääkäri Tiia Levosen mukaan sitä, että rokotukset perjantain 26.3. osalta perutaan.

–Olemme alkuviikosta yhteydessä heihin, joita asia koskee ja annamme uudet rokotusajat, hän kertoo.

–Muina kuin perjantain rokotuspäivinä ovat käytössä muut rokotteet, Levonen sanoo tiedotteessa.

Sastamalassa ja Punkalaitumella keskeytys koskee maanantain ja tiistain jo annettuja aikoja.

Maanantaina oli tarkoitus rokottaa Mouhijärven terveysasemalla. Tiistaina rokotuksia piti olla Vinkin vapaa-aikakeskuksessa, Punkalaitumen terveysasemalla ja Mouhijärven terveysasemalla.

Ajanvarauksen peruutustekstiviestejä lähetetään maanantaina ja tiistaina, tarvittaessa peruutus soitetaan. Sastamalan kaupungin tiedotteen mukaan asiakas voi itse perua varatun ajan lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 667 3696. Tekstiviestiin tulee kirjoittaa oma nimi, henkilötunnus, rokotuspaikka sekä varattu aika.

THL:n tiedotteessa todetaan, että Astra Zenecan koronarokotteen jo saaneita kehotetaan tarkkailemaan poikkeavan voimakkaita oireita. Ne voivat alkaa vasta yli kolmen vuorokauden päästä rokottamisesta.

Hoitoon on hakeuduttava välittömästi, jos saa voimakkaan, selvästi jatkuvasti pahenevan päänsäryn tai erittäin voimakkaasti lisääntyviä mustelmia iholla tai limakalvoilla.

Juttua ja otsikkoa päivitetty 20.3. Sastamalan tilanteella.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa