Ladataan ilmoitusta
Huittinen 24.11.2021 08:00

Joulu jokaiselle -keräykseen osallistumalla voi ilahduttaa vähävaraisia lapsia ja ikäihmisiä

Lauttakylä-lehdessä olevasta joulukuusesta voi hakea pakettikortteja, joista selviää lahjan kohde.

Mikael Kopio Hankkijalta toi Lauttakylä-lehden konttoriin komean kuusen lahjakeräystä varten. Taustalla Marika Wolff (vas.) ja Maija Tiuttu. Kuva: Mikko Perttunen
Mikael Kopio Hankkijalta toi Lauttakylä-lehden konttoriin komean kuusen lahjakeräystä varten. Taustalla Marika Wolff (vas.) ja Maija Tiuttu. Kuva: Mikko Perttunen
Marja-Liisa Hakanen

Joulu jokaiselle -keräys alkaa taas keskiviikkona 24. marraskuuta ja Lauttakylä-lehdessä on siitä lähtien joulukuusi täynnä pakettikortteja noudettavaksi. Keräyksen tarkoituksena on kerätä lahjoja vähävaraisten huittislaisten perheiden lapsille sekä kotihoidon asiakkaina oleville ikäihmisille.

Keräykseen on helppo osallistua, kun hakee ensin Lauttakylä-lehden joulukuusesta pakettikortin, jossa kerrotaan lahjan saajan ikä, sukupuoli ja mahdollinen lahjatoive. Lahja voi olla uusi tai itse tehty, lahjakorttikin käy, mutta käteistä rahaa ei voi lahjoittaa.

–Ikäihmiselle mieluinen lahja voi olla esimerkiksi lahjakortti jalkahoitoon tai kampaajalle tai vaikka herkkukori, jossa on hyvin säilyviä herkkuja, vinkataan kaupungin kotihoidosta.

Pakettikorttiin merkitään lahjan sisältö ja se palautetaan Lauttakylä-lehteen paketoituna.

Pakettikortteja voi hakea Lauttakylä-lehdestä konttorin aukioloaikoina, arkisin aamuyhdeksästä iltapäivällä kolmeen. Pidennetty aukioloaika iltakuuteen on keräyksen vuoksi perjantaina 26. marraskuuta, torstaina 2. joulukuuta ja tiistaina 7. joulukuuta.

Keräys päättyy torstaina 9. joulukuuta kello 15.

Joulu jokaiselle -keräyksen järjestävät tänäkin vuonna yhteistyössä Lauttakylä-lehti, Huittisten kaupungin perhekeskus, kotihoito ja MLL:n Huittisten paikallisyhdistys.

Keräys on onnistunut joka vuosi mainiosti. Joulukuusessa on ollut toistasataa pakettikorttia, jotka kaikki on haettu ja tilalle tuotu paketti tai lahjakortti.

Lauttakylä-lehdessä olevan keräyskuusen koristeet ovat tänä vuonna Sallilan koululaisten tekemiä.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa