Ladataan ilmoitusta
Sastamala 3.4.2020 16:30

Sastamalan kaupungin ja yhteistyökumppaneiden Oma kauppakassi -palvelu alkoi Kiikassa, Keikyässä ja Kiikoisissa – Nyt palvelua laajennetaan vanhan Vammalan alueelle

Kuvituskuva: Pixabay
Kuvituskuva: Pixabay

Sastamalan kaupunki aloittaa yhteistyössä palveluliikenteen ja paikallisten elintarvikekauppiaiden ja -yrittäjien kanssa Oma kauppakassi -palvelun nykyisen palveluliikenteen asiakkaiden ja koronaviruksen riskiryhmään kuuluvien kuntalaisten tueksi.

–Maksullisen palvelun järjestämistä kokeiltiin ensin Läntisen alueen, eli Kiikan, Keikyän ja Kiikoisten alueen asiakkaille. Nyt palvelu on laajentunut koskemaan nin sanottua vanhan Vammalan aluetta, perhepalvelukoordinaattori Tiina Haronoja kertoo.

–Palvelun työntekijät ovat kaupungin sivistyspalveluilta vapautuvaa henkilökuntaa, joten asiakkaat voivat käyttää palvelua luottavaisin mielin.

–Sastamalan kaupungin sekä Sotesin Ikäpisteen työntekijät soittavat nykyisille palveluliikenteen asiakkaille tällä ja ensi viikolla ja kontaktoivat kuljetuksia käyttävät asiakkaat. Mikäli asiakas haluaa käyttää Sastamalan Oma kauppakassi -palvelua, hänen tulee tilata palvelu arkisin klo 9–15 numerosta 040 776 2473. Palvelun tilaus tulee tehdä viimeistään oman alueen kuljetusta edeltävänä päivänä klo 15 mennessä.

–Vanhan Vammalan alueen palvelu tilataan arkisin klo 9–15 numerosta 040 595 7626. Kuljetukset tehdään palveluliikenteen aikataulujen mukaisesti keskusta-alueella eli Kaukolan, Lousajan, Marttilan, Varilan ja Hopun rajaamalla alueella keskiviikkoisin. Palvelun tilaus tulee tehdä viimeistään oman alueen kuljetusta edeltävänä päivänä klo 15 mennessä, Haronoja sanoo.

–Ensimmäisen kerran tilatessaan palvelua asiakkaalta kysytään hänen henkilötiedot eli koko nimi, henkilötunnus, osoite ja puhelinnumero sekä mahdollinen etukortin numero. Asiakkaan henkilötiedot luovutetaan sovitulle elintarvikekauppiaalle tai -yrittäjälle, jotta hän voi tehdä asiakkaalle asiakastilin. Lisäksi asiakkaan henkilötiedot luovutetaan Sastamalan kaupungin palvelusihteerille, joka hoitaa kauppakassi -palvelun käytön laskutuksen.

Läntisen alueen kuljetuksen järjestää Vammalan Palveluliikenne ja elintarvikeostokset kerätään K-Market Torikeskuksesta.

–Palvelun hinta on viisi euroa/kerta, minkä Sastamalan kaupunki laskuttaa jälkikäteen. Palvelun hinta sisältää asiakkaan ostosten keräilyn ja ostosten kotiin toimituksen. K-Market Torikeskus puolestaan laskuttaa asiakkaan kauppaostokset kerran kuukaudessa ja lähettää laskun kotiin, laskulla on 14 päivän maksuaika; Haronoja selittää.

–Normaali Palveluliikenne toimii edelleen. Kyyti tilataan voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

–Sotesin ja työllisyyspalveluiden järjestämät ja sopimuksen mukaiset ikäihmisten kauppa-asioinnit eivät sisälly tähän palveluun.

Päivitetty 3.4. tiedolla vanhan Vammalan alueen mukaanotosta palvelun piiriin.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa