Ladataan ilmoitusta
Salibandy 14.12.2021 11:15Tilaajille

Hopea oli kotikisoista pettymys

Lauri Stenfors läheisissä tunnelmissa ruotsalaisvastustajan kanssa tappiollisessa finaalissa. Kuva: Salibandyliitto / Juha Käenmäki
Mikko Perttunen

Suomi hävisi salibandyn MM-kotikisojensa finaalissa lauantaina Ruotsille lukemin 4–6. Huittislaistaustainen Lauri Stenfors teki turnauksen ainoan pisteensä syöttämällä Justus Kainulaisen tekemän loppuottelun avausmaalin, mutta se oli laiha lohtu, kun 2–0-johto kääntyi toisessa erässä Ruotsille. Suomi nousi vielä kolmannen erän puolivälin jälkeen tasoihin lukemiin 4–4 Kainulaisen kahdella lisämaalilla, mutta Ruotsi syötti lopulta kotijoukkueelle katkeraa kalkkia vain reilut puolitoista minuuttia ennen ottelun päättymistä. Loppunumerot vastustaja viimeisteli Suomen hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.