Ladataan ilmoitusta
Lentopallo 9.11.2020 10:29Tilaajille

Viesti kotonaan ylipääsemätön

LP-Vampula Huittinen tarjosi vain ensimmäisessä ensimmäisessä erässä hiukan vastusta.

Veera Hämäläinen vas. palkittiin LP-Vampulan parhaana vieraspelistä Viestiä vastaan, vierellään Jenni Jantunen (4) ja Mila Viljanen. Kuva: Mauno Kotamäki
Mauno Kotamäki

LP-Vampula Huittisen ohdakkeinen tie mestaruusliigassa jatkuu. LP-Viesti koulutti kotipelissään vierasjoukkuetta perusteellisesti aiheuttaen Vampulalle kauden yh-deksännen tappion. Vampulalta löytyi Viestille 3–0 päättyneessä ottelussa jonkinlaista vastusta vain ensimmäisessä erässä (25–18, 25–10 ja 25–11), toisen ja kolmannen erän ollessa lähes yhtä maalia Viestin hyväksi.