Ladataan ilmoitusta
Huittinen 30.11.2021 18:51Tilaajille

Perhekeskus lähtee evakkoon Iltatuulen B-siipeen

Muulle terveyskeskuksen vanhan osan henkilöstölle vuokrataan sisäilmaongelman takia siirtorakennus.

Sisäilma- ja kosteusteknisen kuntotutkimuksen raportissa todetaan, että Huittisten terveyskeskuksen niin sanotun vanhan puolen B-osan osalta tilojen haitallinen altistumisolosuhde on erittäin todennäköinen ja rakennuksen A-osan osalta todennäköinen. Kaupungin sisäilmatyöryhmä on todennut, että  tiloissa altistumisriski on korkea ja työturvallisuuslain mukaan tiloista tulee pyrkiä siirtymään pois.
Sisäilma- ja kosteusteknisen kuntotutkimuksen raportissa todetaan, että Huittisten terveyskeskuksen niin sanotun vanhan puolen B-osan osalta tilojen haitallinen altistumisolosuhde on erittäin todennäköinen ja rakennuksen A-osan osalta todennäköinen. Kaupungin sisäilmatyöryhmä on todennut, että tiloissa altistumisriski on korkea ja työturvallisuuslain mukaan tiloista tulee pyrkiä siirtymään pois.
Minna Karru

Huittisten terveyskeskuksen niin sanotun vanhan osan sisäilma- ja kosteusteknisen kuntotutkimuksen tulokset edellyttävät väliaikaistiloihin siirtymistä. Kaupunginhallitus hyväksyi tämän tiistai-illan kokouksessaan kahden väliaikaistilan vuokraamisen.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 1,50 euron hintaisella tekstiviestillä.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa