Ladataan ilmoitusta
Huittinen 21.12.2021 08:31Tilaajille

Valtuuston puheenjohtaja luuli näkevänsä hikikarpaloita teknisen johtajan otsalla

Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Matti Forsman (ps) sekä varapuheenjohtaja Salla Hahko (kok) muistuttivat, että luottamushenkilöiden on tehtävä sidonnaisuusilmoitus johtotehtävistään sekä luottamus
toimistaan elinkeinotoimintaa harjoittavissa yrityksissä ja muissa yhteisöissä sekä merkittävästä varallisuudestaan ja muista sidonnaisuuksista, –Aikaa on vuoden loppuun.
Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Matti Forsman (ps) sekä varapuheenjohtaja Salla Hahko (kok) muistuttivat, että luottamushenkilöiden on tehtävä sidonnaisuusilmoitus johtotehtävistään sekä luottamus toimistaan elinkeinotoimintaa harjoittavissa yrityksissä ja muissa yhteisöissä sekä merkittävästä varallisuudestaan ja muista sidonnaisuuksista, –Aikaa on vuoden loppuun.
Minna Karru

–Ulla taitaa pyyhkiä hikeä otsaltaan, mutta hyväksytäänkö silti tämä ponsi yksimielisesti, kyseli Huittisten valtuuston puheenjohtaja Jouni Isotalo (kok) vuoden viimeisessä valtuustossa.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 1,50 euron hintaisella tekstiviestillä.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa