Aito avautuu syyskuussa

28.06.2017 - 06:12 Minna Karru
Vastarakennettu Aito-ravintola sijaitsee Huittisten linja-autoasemaa vastapäätä. Keittiö- ja ravintolapäällikkö Marja Kynnysmaan (vas.) vetämän ruokapalvelun lisäksi Sortson huittislaistoimintaan liittyy hoivaesimies Elina Javanainen.

Huittisten ravintolamaailma täydentyy syyskuun ensimmäisenä päivänä Aito-ravintolalla.
–Huittisten hulluna yönä ja Facebookissa järjestetyssä nimikisassa voiton vieneen nimen mukaisesti uskomme paikallisiin makuihin. Mahdollisuuksien... Lue lisää »

LP Vampula Huittisiin hakkuri Kanadasta

27.06.2017 - 16:00 Satu Ojala
Casie Gano on 25-vuotias ja 190-senttinen hakkuri, joka tulee Huittisiin Aris Volleyballin joukkueesta Thessalonikista Kreikasta.

LP Vampulan joukkue vahvistuu jälleen, kun seura on solminut yksivuotisen sopi-muksen kanadalaisen Casie Ganon kanssa.
Gano on uusi tuttavuus Suomen liigakentillä. Kanadan yliopistopelien jälkeen hän on pelannut Kreikassa. Viiden vuoden... Lue lisää »

Koivisto Hattulan johtoon tiukan äänestyksen jälkeen

26.06.2017 - 20:54 Minna Karru
Katariina Koivisto siirtyy Hattulaan Huittisten kaupungin hallintojohtajan paikalta. Arkistokuvassa Koivisto poseeraa Huittisten kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaan kanssa. (Kuva: Satu Ojala)

Huittisten kaupungin hallintojohtaja Katariina Koivisto valittiin Hattulan kunnanjohtajaksi.
Hän sai valtuuston suljetussa lippuäänestyksessä 18 ääntä. Vastaehdokas, hattulalainen panssariprikaatin komentaja, eversti Pekka Järvi sai vain... Lue lisää »

Kysely: Lauttakylän koulun alueella oltava koulu ja liikuntapaikka

26.06.2017 - 13:17 Antti Salminen
Huittislaiset haluavat tehdyn kyselyn perusteella säilyttää leikkipuiston ja pallokentän Lauttakylän koulun alueella.

Huittisten kaupungin kysely Lauttakylän koulun ympäristön kehittämisestä päättyi viime viikolla. Vastauksia saapui määräaikaan mennessä pitkälti toistasataa kappaletta, ja kokonaan täytettyjä kyselylomakkeita oli noin 110.
... Lue lisää »

Karhiniemellä murtauduttu vapaa-ajan asuntoon

25.06.2017 - 15:20 Toimitus

Karhiniementiellä Huittisissa on 3.6 – 24.6. välisenä aikana murtauduttu vapaa-ajan kiinteistöön. Sieltä on anastettu omaisuutta useiden tuhansien eurojen arvosta: muun muassa tauluja, huonekaluja, työkaluja sekä astiastoja.
Tekijöillä on... Lue lisää »

Impien iloinen saunareissu

23.06.2017 - 06:42 Marja-Liisa Hakanen
–Pehmeiksi ja keveiksi tulivat jalat yrttikylvyssä, tuumivat Arja Nisu (vas.), Merja Laaksonen, Taina Hosike, Kaisa Heikkilä, Päivi Mahlamäki, Minna Tömisevä ja Santeri Nisu sekä Pirkko Kalvi ja Tuula Riuttamäki.

Karhiniemen Kyläkartanon saunasta kuului iloinen puheensorina, kun Huittisten Maatalousnaiset osallistui valtakunnalliseen Impi saunoo -tempaukseen. Teemaan liittyi luonnon antimista nauttiminen, joko villiyrttiherkkuina tai hemmotteluhoitoina.... Lue lisää »

Kansalaisopistosta Sataopisto

22.06.2017 - 11:21 Satu Ojala
Sataopiston yhteistyösopimuksen allekirjoittivat hetki sitten Jyrki Peltomaa (takana vas.), Juha Majalahti ja Olli Luoma sekä Virpi Havia (edessä vas.), Eija Mattila, Teija Vuohijoki, Hannele Tähtinen ja Anu Ikonen-Kullberg.

Huittisten seudun kansalaisopisto laajenee ensi vuoden alusta Euraan ja samalla opiston nimi muutetaan Sataopistoksi. Euralaiset olivat opistoyhteistyöstä aloitteellisia ja halusivat kumppanikseen Huittisten opiston, jotta opisto olisi sopivan... Lue lisää »

Valta vaihtui takkuillen

22.06.2017 - 06:07 Satu Ojala
Jouni Isotalo (kok) kävi välillä keskustelua Mikko Kauniston (vas) kanssa.

Huittisten uuden kaupunginvaltuuston kokous alkoi kiihkeissä tunnelmissa. Luottamuspaikkaneuvottelujen jälkeen valtuustolle tuotiinkin esitys, jossa valtuustolle esitettiin valittavaksi neljä varapuheenjohtajaa kolmen sovitun sijaan.
... Lue lisää »

Palju on tullut jäädäkseen

21.06.2017 - 06:06 Minna Karru
Paljun hellivässä lämmössä lilluu mielellään viileämmässäkin säässä. Talvella paljuillessa tarvitsee muistaa pitää pää lämpimänä.

Aluksi epäillyllä tuotteella on jo pysyvä paikka suomalaisten sydämessä.

Kylpytynnyri eli palju ei ole suinkaan aivan tuore keksintö, mutta sen moderni suursuosio alkoi vasta tällä vuosituhannella. Palju on löytänyt paikkansa mökki-en ja... Lue lisää »

Työllisyys noususuunnassa

20.06.2017 - 10:20 Minna Karru

Huittisten työttömyysprosentti toukokuun lopulla oli 7,4. Kuukautta aiemmin luku oli 7,8. Työttömiä työnhakijoita oli 345.
Avoimia työpaikkoja kuun lopulla oli 39.
Ely-keskuksen tilaston mukaan huittislainen työllisyystilanne on... Lue lisää »

Sivut