"Miksi nuorisovaltuusto ei ole saanut hallituspaikkaa?"

20.05.2019 - 05:48 Minna Karru
Huittisten nuorisovaltuuston puheenjohtaja Robert Silenko (takana vas.) laittoi nuorisovaltuuston ja kaupunginhallituksen yhteiskokouksessa kovaa kovaa vasten, kun peräsi nuorille paikkaa kaupunginhallitukseen.

–Eikö nuoriin luoteta?
Noin kummasteli Huittisten nuorisovaltuuston puheenjohtaja Robert Silenko nuorisovaltuuston ja kaupunginhallituksen yhteiskokouksessa Nuorisoklubilla. Nuoret olivat kutsuneet joukon kokoon.

... Lue lisää »

Rekkakuski tuhdisti humalassa

18.05.2019 - 16:33 Toimitus

Huittisissa oli perjantaina liikkeellä tuhdisti humalassa autoillut rekkakuski. Poliisi löysi vuonna1989 syntynyeen naiskuljettajan nuokkumasta autossaan kuljettajan paikalla linja-autopysäkillä kantatie 41:llä.
Oudosti pysäköity... Lue lisää »

Nokkakolarin aiheuttaja ajoi humalassa

18.05.2019 - 16:31 Toimitus

Huittisissa Raskalantiellä perjantaina iltapäivällä sattuneen nokkakolarin aiheutti noin 60-vuotias, päihtyneenä rattiiin lähtenyt ulkopaikkakuntalainen mies. Hän ajoi vastaantulevien kaistalla ja törmäsi huittislaisen naisen auton keulaan.... Lue lisää »

Yksi loukkaantui nokkakolarissa

17.05.2019 - 18:29 Toimitus

Huittisissa Raskalantiellä sattui kahden henkilöauton nokkakolari vähän ennen iltapäiväviittä. Rajussa törmäyksessä yksi henkilö loukkaantui ja hänet kuljetettiin jatkohoitoon.  Lue lisää »

Ruuhka-Inkeri vihaa toisinaan somea

17.05.2019 - 05:47 Pipsa Vatanen
Aino Kulmala eli Ruuhka-Inkeri käy päivätöissä kumi- ja muovitehtaalla Keikyässä. Videoblogien tekemiseen on hänen mielessään paljon aiheita, mutta videoiden tekemistä rajoittaa ajan puute.

Se oli ihan tavallinen sunnuntaipäivä, kun sastamalalainen Aino Kulmala lähti perheensä kanssa Ideaparkiin shoppailemaan. Siellä hän kuvasi YouTube-kanavalleen omalla kännykällä videon, jolla lapset saivat ostaa ihan mitä halusivat. Sen jälkeen... Lue lisää »

Myös Einolasta EU-ruokakasseja

16.05.2019 - 05:20 Satu Ojala
–Ruokakassi sisältää jauhoja, makaroneja, lihasäilykkeitä, hapankorppuja, mysliä ja hernekeittoa, kertovat Marjo Virtanen (vas.), Timo Hälli ja Päivi Keinonen.

Huittisissa on jaettu EU-ruokakasseja puolitoista vuotta. Jaosta on vastannut seurakunta, mutta toteuttajana on ollut kaupunki. Ruokakasseja on jaettu kerran kuukaudessa. Tästä torstaista lähtien avun määrä tuplaantuu, kun myös Suomen Punaisen... Lue lisää »

Ylioppilaskirjoitusten tulokset tulivat

15.05.2019 - 10:27 Marja-Liisa Hakanen
Uusia ylioppilaita juhlitaan kesäkuun ensimmäisenä lauantaina.

Ylioppilaskirjoitusten tulokset ovat tulleet. Lauttakylän lukiossa valkolakin saa 49 ylioppilasta. He ovat Arttu Aaltonen, Väinö Aarinen, Irene Ala-Juusela, Heli Beranger, Mikael Haapaniemi, Mika Hakanen, Hermanni Hakasuo, Janna Häihänen, Ilari... Lue lisää »

Robotti tekee vaikka viillot patonkiin

15.05.2019 - 05:33 Satu Ojala
HLS-Robo -hanke on juuri alkanut ja Robotiikka-akatemian asiantuntija Timo Kerminen (vas.), projektipäällikkö Mikko Lehtonen ja elinkeinojohtaja Riikka Peippo kannustavat hankkeesta kiinnostuneita yrittäjiä ottamaan pian yhteyttä.

Mitä jos avaisit yritykseksi ovet opiskelijaryhmälle, joka ulkopuolisin silmin katselisi yrityksessä työvaiheita, joita voisi ihmisen sijasta tehdä robotti?

–Vaikka robotti korvaa ihmisten työpanosta, sen ei aina tarvitse merkitä... Lue lisää »

Ennakkoäänestys alkaa huomenna

14.05.2019 - 11:17 Minna Karru
Europarlamentti-vaalien varsinainen äänestyspäivä on sunnuntai 26.5.

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa huomenna keskiviikkona ja päättyy tiistaina 21.5.

Huittisissa voi joka päivä äänestää ennakkoon kaupungintalolla. Vampulan kirjastossa ääniä voi antaa huomenna keskiviikkona, ylihuomenna... Lue lisää »

Hissi helpottaa kerrostaloasujan arkea

14.05.2019 - 05:07 Marja-Liisa Hakanen
–Paljon tulee taas lisää asumismukavuutta kun taloon saadaan hissi, Lauttatalossa asuva Marja-Leena Manderoos tuumii.

–Olen niin iloinen, että saamme tänne hissin, riemuitsee Lauttatalossa, aivan Huittisten ydinkeskustassa asuva Marja-Leena Manderoos.
Hän on haastatteluhetkellä vielä vähän toipilas polven tekonivelleikkauksen jälkeen ja tietää, millaista... Lue lisää »