Miksi Matkahuollon paketit kiertävät Tampereen kautta?

31.08.2017 - 06:08 Antti Salminen

 

Huittisten Matkahuollon toimipisteen asiamies vaihtui heinä-elokuun vaihteessa. Viikkoa myöhemmin Matkahuolto muutti Huittisiin saapuvien pakettien kuljetusreittejä.
Jos asiakas lähettää Porista, Turusta, Raumalta, Helsingistä tai muualta Suomesta paketin Matkahuollon välityksellä Huittisiin, se menee ensiksi Tampereelle ja tulee sieltä Huittisiin. Aiemmin paketit tulivat kaikista suunnista linja-autoilla suoraan Huittisiin.
–Haluamme kehittää ja parantaa toimintaamme ja ajoitimme jakelureittien muutokseen samaan yhteyteen asiamiehen vaihtumisen kanssa, liiketoimintapäällikkö Ari Hurme Matkahuollosta perustelee.

Lauttakylä-lehden saamien tietojen mukaan esimerkiksi Porista Huittisiin paketteja on kuljetettu jopa kolmella eri linja-autovuorolla. Aluksi paketti on tuotu Porista Huittisiin, sitten Huittisista Tampereelle ja tämän jälkeen Tampereelta Huittisiin.
Turusta Huittisiin paketit menevät ysitietä Tampereelle ja sieltä Huittisiin, vaikka myös Turusta Huittisiin kulkee suoria linja-autovuoroja. Tämä on tarkoittanut toimitusaikojen pidentymistä.
–Tavoitteena on, että muutos ei näkyisi asiakkaalle mitenkään. Ongelmana ovat muutamat suunnat, kuten Pori ja Turku. Toisaalta esimerkiksi Huittisiin saapuvista paketeista Porista tulee noin yksi prosentti, Hurme kertoo.
–Silti jokainen paketti on meille tärkeä. Olemme saaneet tästä palautteita, tiedostamme ongelman ja pyrimme hakemaan tähän parempaa ratkaisua, Hurme jatkaa.

 

 

 

Lue juttu loppuun 30.8. Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.