LP-Vampula pudotti Hämeenlinnan cupin jatkosta

30.10.2019 - 23:09 Satu Ojala
Hämeenlinnan Lentopallokerhon riveissä nähtiin kaksi entistä LP-Vampulan pelaajaa, kun Julia Porsanger sai rinnalleen neljännessä erässä Vampulan entisen ässäsyöttötykin Ellinoora Hiltusen.

LP-Vampula Huittisen historian toinen voitto Hämeenlinnasta toi huittislaisjoukkueelle historian toisen välieräpaikan Suomen Cupissa. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä kolmen erän verran, mutta neljäs oli Vampulan ja etenkin Aleksandra Cveticanin näytöstä. Ottelu päättyi lopulta huittislaisriemuun erin 3-1(25-23, 21-25, 25-19, 25-11). Vampulan edetessä edellisen kerran välieriin, jäi finaalipaikka niukasti haaveeksi, kun Kangasala vei ottelun nimiinsä erin 3-2. Nyt välierävastustajaksi tulee LiigaPloki.

Varamiehiseen Hämeenlinnan joukkueeseen tullut Sonja Laitinen kommentoi lehdistötilaisuudessa saapumistaan Hämeenlinnaan.
- HEL Volleyn farmisopimuksen kautta tulin tähän otteluun ja ehdin olla vain yksissä harjoituksissa ennen ottelua. Jatkosta ei ole vielä sovittu, sanoo vierasjoukkueen parhaana palkittu Sonja Laitinen.
Emilia Joensalo, LP-Vampula
- Tosi hienoa on saada pelata näitä pelejä ja todella tykkään olla täällä. Koko ajan mennään eteenpäin, niinnjoukkueena kuin omankin pelini osalta. Puolustuspelissä tasoni pysyy paremmin tasaisena, mutta vastaanottopelaamiseeni haluan enemmän tasaisuutta, sanoi LP-Vampulan Emilia Joensalo.
-Ensimmäiset kolme erää pystyttiin pelaamaan hyvin, etenkin kun ottaa huomioon parin farmipelaajan mukana olemisen kuusikossa. Olen iloinen, että näitä pelaajia on. koska muuten olisimme hukassa, sanoi Hämeenlinnan Lentopallokerhon valmentaja Matteo Pentassuglia.
LP-Vampulan valmentaja Darko Dobreskov oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.
- Hämeenlinna on Hämeenlinna, vaikka heillä onkin hieman ollut epäonnea. Peli oli meille lähtökohtaisesti erittäin haastellinen, koska meille tarjottiin ensimmäistä kertaa heitä vastaan jopa ennakkosuosikin viittaa. Aiemmissa otteluissamme tuo paine on ollut heillä. Kolme ensimmäistä erää he pelasivat erittäin, erittäin hyvin, mutta neljännessä saimme niskalenkin ja menimme ansaitusti jatkoon, sanoi Dobreskov.
LP-Vampulan parhaana pelaajana palkittiin Aleksandra Cveticanin.

Suomen cupin ottelut jatkuvat Vampulan osalta joulukuussa, jolloin vastassa on LiigaPloki Pihtiputaalta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.