Anne Mattila, Alex Kunnari ja Janna tähdittävät Saparoja

30.06.2017 - 15:20 Antti Salminen
Saparo-teltta nousee jälleen parin viikon kuluttua Huittisten Lumiaisen eli Seurahuoneen pihaan, näyttävät Pertti ja Hilkka Koivumäki.

Järjestyksessään kahdeksannet Saparo-festarit järjestetään Huittisissa kahden viikon kuluttua, 14.–15. heinäkuuta. Perinteiseen tapaan tapahtuma on kaksipäiväinen.

–Perjantai-iltana Saparoteltalla esiintyy Anne Mattila ja lauantaina lavalle nousevat Janna Hurmerinta ja kansainvälisestikin tunnettu DJ Alex Kunnari. Molempina päivinä Playa on tuttuun tapaan housebändinä, kertovat Hotelli-ravintola Lumiainen Huittisten yrittäjät Pertti ja Hilkka Koivumäki.

Saparoteltta nousee takavuosien kaltaisesti Seurahuoneen piha-alueelle.

–Jatkamme pitkälti aiemmalla, hyvin toimineella konseptilla. Järjestelyt ovat hyvällä mallilla, vaikka pääsimme hyppäämään entisen Seurahuoneen ruoreihin vasta helmikuun alusta, Koivumäet iloitsevat.

Lauantaina puoliltapäivin järjestetään lastentapahtuma. Tällöin esiintyy taikuri Sir Richard.

–Viime vuonna lastentapahtumaa ja päiväohjelmaa ei ollut. Halusimme tehdä etenkin tähän parannuksen, sillä haluamme tehdä Saparoista kaikenikäisten tapahtuman, Koivumäet jatkavat.

Nimitietoja päivitetty juttuun klo 15.27.

KOMMENTIT
30. kesäkuu 2017 - 22:05Leena
Missä dj hollowbase on? Joka vuonna ollut ja entä maikka?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.