Postilla toimivat tilat kahdessa kerroksessa Jokilevolla

30.05.2019 - 05:31 Marja-Liisa Hakanen
–Paljon paremmat kuin vanhat tilat. Täällä on niin siistiä ja valoisaa, kehuu Mia Mattila, joka on työskennellyt Postin jakelupisteessä vuoden alusta lähtien.

Postin uudet toimitilat Huittisissa Jokilevon teollisuusalueella on nyt otettu käyttöön. Posti siirtyi keskustasta Lauttakylänkadun varrelta Linnanherrankadulle pari viikkoa sitten. Saman katon alle keskitettiin myös Kokemäen ja Punkalaitumen postinjakelu sekä Sastamalan Keikyän alueen jakelu.

–Hienot tilat saimme, on siistiä ja valoisaa. Neliöitä tässä on lähes tuhat, tuotantoesimies Tomi Mattila kertoo.

Esakonin rakentama halli on kaksikerroksinen. Alakertaan on sijoitettu postinlajittelu, toisessa kerroksessa on toimistotilaa sekä henkilökunnan taukotila. Rakennuksessa on myös hyvät laituri-, lastaus- ja purkualueet.

Uusiin tiloihin Jokilevolle siirtyivät myös postilokerot, joita tällä hetkellä on käytössä kolmisenkymmentä.

–Joitakin lokerosopimuksia lopetettiin, sillä kaikilla ei ole mahdollisuuksia hakea postiaan päivittäin Jokilevolta, Mattila sanoo.

Muuton ansiosta Postilla on nyt autojen huolto- ja kunnostuskin entistä lähempänä. Niistä huolehtii samassa hallissa Postin seinän takana toimiva Konsta Kanniston autokorjaamo.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.