FC Sport tyly emäntä Lujan futsal-naisille

29.11.2015 - 16:45 Toimitus

Sport ja LLuja olivat ennen päivän ottelua sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla. LLuja joutui lähtemään peliin vain kahdella kentällisellä ja osa pelaajista oli puolikuntoisia, eivätkä pystyneet koko peliä pelaamaan. Peli alkoi tasaisesti ja LLuja onnistui luomaan ensimmäiset hyvät maalipaikat, mutta Sport aloitti maalitehtailun 3,5 minuutin kohdalla. 10 minuutin pelin jälkeen tilanne oli 4-0 ja ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli jo 7-0.

Toiselle puoliajalle tehtiin hieman muutoksia ja lähes koko loppupeli pelattiin vain kahdella vaihtopelaajalla. LLujan liike oli hyvää, mutta vastustaja latoi tasaisesti maaleja. LLuja ei kuitenkaan luovuttanut ja viimeisen maalin tekikin LLujan Josefiina Järä Eveliina Järän syötöstä. LLujalla oli muutamia huippupaikkoja, mutta kotijoukkueen maalivahti venyi uskomattomiin torjuntoihin ja palkittiinkin joukkueensa parhaan pelaajana. LLujalta parhaana pelaajana palkittiin maalin viimeistellyt Josefiina Järä.

 

Ottelupöytäkirja löytyy täältä näin.

 

Päivitetty klo 17.17.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.