LP-Vampula Huittinen pestasi uuden yleispelaajan

29.05.2018 - 15:45 Marja-Liisa Hakanen
Kia Brightin vahvuuksiin kerrotaan kuuluvan vahva hyökkäys, hyvä vastaanotto ja puolustuspelaaminen.

Lentopallon naisten mestaruusliigajoukkue LP-Vampula Huittisen kokoonpano ensi kaudelle alkaa muotoutua. Seuran uutena yleispelaajana aloittaa amerikkalainen Kia Bright, joka pelasi viime kaudella kotimaassaan UCF Knight -nimisessä yliopistojoukkueessa. Huittisiin 1995 syntynyt, 180-senttinen pelaaja tulee Filippiineiltä, missä hän parhaillaan pelaa Banko Perlas -nimisessä joukkueessa.
–Kia Bright sopii  hyvin suunnitelmiimme pelillisen tason nostamisesta. Uskomme, että hän tulee olemaan Nayaran kanssa kova kaksikko, joukkueen manageri Timo Talvitie toteaa.
Keskipelaajaksi liigajoukkueeseen tulee Jenni Jantunen, joka jo viime kauden lopulla nähtiin liiga-kentillä. Mukaan tulee myös ykkössarjaa LP-Vampulassa viime kaudella pelannut Iina Andrikopoulou sekä Oulun Ettassa ykkössarjaa pelannut Oona Pennanen.
Viime kauden pelaajista liigajoukkueessa jatkavat Susanna Sutki ja Petra Sahlberg.

Uusia kehityssopimuksia seura on sopinut Rita Timosen ja Emilia Lahden kanssa. He tulevat Oriveden ykkössarjasta ja pääosin sitä he pelaavat myös LP-Vampulassa, mutta myös liigaa farmisopimuksella.
–Vielä ovat neuvottelut kesken muutamien pelaajien kanssa. Tiedotamme asioista heti, kun ne on viimeistelty, Timo Talvitie kertoo.

LP-Vampula Huittinen saa fysikkavalmennukseen uusia voimia, sillä seura on sopinut yhteistyöstä huittislaisen Kari-Pekka Laxin kanssa. Hänellä on vuosien varrella ollut valmennettavanaan useita huippu-urheilijoita, lentopalloilijoista muun muassa Mikko ja Matti Oivanen.

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä tai digilehdestä

Lauttakylä-lehden voi tilata täältä. 

Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.