Kiireisiä kuskeja ja rattijuoppoja liikkeellä pääsiäisenä

29.03.2016 - 07:28 Satu Ojala

Lounais-Suomen poliisi valvoi liikennettä koko pääsiäisen. Liikenteellisesti pääsiäinen oli poliisin kannalta yleisesti rauhallinen, vaikka liikennettä oli runsaasti erityisesti kiirastorstai iltapäivänä ja pääsiäismaanantaina.
Valvonnassa poliisi tavoitti kuitenkin runsaasti niitä kuljettajia, jotka rikkoivat yhteisiä pelisääntöjä. Erityisesti pitkät pyhät aiheuttivat liian usealle laskuvirheen oman ajokuntonsa suhteen.

Lounais-Suomen poliisin haaviin jäi pääsiäisliikenteessä 11 rattijuoppoa ja kaksi huumeiden vaikutuksen alaisena ajellutta kuljettajaa. 104 kuljettajaa sai rangaistusvaatimuksen ylinopeudesta ja 71 kuljettajaa selvisi liian vauhdikkaasta ajosta rikesakolla. 32 kuljettajaa tavattiin ajelemassa katsastamattomalla autolla ja yhdeksän kuljettajaa ajeli ilman ajo-oikeutta. Kaikkiaan Lounais-Suomen poliisi puhallutti 1465 kuljettajaa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.