Opinnäyte parhain arvosanoin

28.12.2018 - 05:27 Toimitus
Kari Vahalan tinkimätön asenne toi tulosta. Kuva: Jatta Lehtonen

Tuli mitä tuli, asia viedään loppuun asti ja periksi ei anneta, päätti tradenomiksi valmistunut Kari Vahala aloittaessaan liiketalouden opinnot SAMKissa Huittisissa. Tinkimätön linja piti loppuun asti. Opinnäytetyöstä tuli parhaat mahdolliset ar-vosanat ja päälle päätteeksi vielä Tatu Vuorisen säätiön stipendi.

Kari Vahala aloitti tradenomiopinnot vuonna 2015 Huittisten monimuotokoulu-tuksessa, joka soveltuu erityisesti aikuisopiskelijoille, joilla on ennestään työkoke-musta. Kari oli toiminut erilaisissa tietotekniikan ja taloushallinnon konsultoinnin tehtävissä. Koulutustaustana oli yo-merkonomin ja datanomin tutkinnot.

Vahala opiskeli itseään kehittääkseen ja tosimielellä. Tradenomiopinnoissa tuli kerrattua aiemmin opittua, mutta myös paljon uutta tuli vastaan. Opintoihin hän satsasi parhaansa ja erityisesti opinnäytetyöstä tuli näytön paikka.
–Olin niin tosissani, että halusin opinnäytetyöstä ehdottomasti parhaan arvosa-nan eli vitosen.

Opinnäytetyönsä Kari teki aiheesta PK-yrityksen riskit Kiinan markkinoilla. Työn toimeksiantajana oli pankki.
–Rahoitus ja ulkomaankauppa tuntuivat minusta alusta alkaen kiinnostavilta. Samoin olen kiinnostunut Kiinan kulttuurista ja tuli käytyä kiinan kielen kurssikin, Kari kertoo.

 

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä,
joka ilmestyy poikkeuksellisesti vain digilehtenä.
Lehti on luettavissa 28.12. viimeistään iltapäiväkahdelta täällä.

Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.