Classic Huittisissa TPS:ää vahvempi

28.10.2019 - 09:32 Mauno Kotamäki
Lauri Stenfors puolustamassa Oskari Fäldenin vartioimaa TPS:n maalia.

Salibandyliigan liigapeli Huittisten Tahto Areenassa veti katsomot lähes täyteen, kun viime kevään SM-finaalipari TPS Turusta ja Classic Tampereelta tulivat näyttämään osaamistaan. Lauantaina pelattu vauhdikas ottelu antoikin yleisölle nähtävää, mutta voimasuhteet eivät olleet keväästä muuttuneet. Ottelun voitti Classic 5–3, mutta paljon hyvää pelistä kertyi myös hävinneelle joukkueelle.
–Ensimmäinen erämme oli hyvää peliä. Jos sitä olisimme vain pystyneet jatkamaan pidempään, jossitteli pelin jälkeen TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen.
Classicille ja TPS:lle kohtaaminen oli ensimmäinen sitten SM-finaalien. Ottelun ensimmäinen erä antoi viitteitä siitä, että voimasuhteet olisivat vaihtuneet. TPS:n väkevä alku toi joukkueelle 2-0 johdon. Sen jälkeen osat kääntyivät ja Classic selätti turkulaiset.
TPS:n parhaana palkittiin puolustaja huittislaisseura SBS Rupun kasvatti Lauri Stenfors ja Classicista maalivahti Lassi Toriseva.
–Hieno tapahtuma, täysi halli ja paljon tuttuja paikalla. Tarjottiin hyvä ja vauhdikas peli, mutta se ei riitä mihinkään kun hävittiin. Classic on niin kova, että jos niitä vastaan tekee pienenkin virheen, se rankaisee heti. Meiltä oli pari, kolme huippujätkää "lasaretissa", mutta sen taakse ei pidä mennä, selvitti kaksijakoisia ajatuksiaan pelin jälkeen maajoukkuepuolustaja Stenfors.
Ottelun järjestäjätahon, SBS Rupun puolesta Heikki Hakala oli tapahtumaan tyytyväinen.
–Hieno määrä yleisöä, tarkalleen 672 katsojaa oli paikalla. Molemmat joukkueet olivat järjestelyihin tyytyväisiä ja kaikenlainen muukin palaute, mitä saatiin, oli positiivista. Taloudellisesti päästiin nollatulokseen. Olihan tämä työläs järjestää ja siitä suuret kiitokset talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille.

Lue koko juttu keskiviikon Lauttakylä-lehdestä.

Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.