LP-Vampula kellisti OrPon suoraan kolmessa erässä

28.09.2019 - 18:49 Minna Karru
OrPo-pelissä LP-Vampula Huittisen voittopisteen löi Nina Jakic. Kuva: Satu Ojala. Alla: Joukkue ja faniklubilaiset juhlivat kauden kotiavauspelin voittoa. Kuva. Mauno Kotamäki

 

 

LP-Vampula Huittisen liigakauden ensimmäinen kotipeli Tahto Areenalla päättyi 3-0-voittoon Oriveden Ponnistuksesta. Eräpisteet olivat 25-20, 25-18, 25-21.

Ensimmäisen erän alussa OrPo pääsi karkuun pistein 3-7. LP-Vampula kuitenkin tasoitti ja vei sitten erää hienoisessa johdossa. Vieraat pääsivät rinnalle 17-17, mutta kotijoukkue otti lopulta erävoiton 25-20.

Toisessa erässä joukkueet eivät olleet saada selvyyttä toisistaan. Erää pelattiin tasapäin tilanteeseen 14-14. LP-Vampula aloitti siitä nousunsa ja eteni erävoittoon 25-18.

Kolmannen erän alkupuoliskolla kotijoukkue oli ensiminuutteja lukuun ottamatta niskan päällä. Parhaimmillaan LP-Vampula eteni 12-8-johtoon, mutta vieraat eivät antaneet periksi, vaan tasoittivat tilanteessa 14-14. Kotijoukkue pääsi aikalisänsä jälkeen kaksi pistettä karkuun. OrPo laittoi edelleen kampoihin ja tasoitti tilanteeksi 17-17. Toisen aikalisänsä jälkeen LP-Vampula piti pintansa ja vei erän pistein 25-21.

Iina Andrikopoulou (15/+10) ravisti avauspelin vaikeudet kintereiltään ja sai syöttönsä lisäksi myös hyökkäyspelinsä kulkemaan. Serbialaiskaksikko NIna Jakic (9/+7) ja Aleksandra Cveticanin (14/+7) tuntuvat pääsevän paremmin peliin kiinni myös. Emilia Joensalo jatkoi sähäkkää liberotyöskentelyään ja vaikka PRO
libero nimitys menikin Orpon Sanna Häkkiselle, pelasi Emppukin toisessa mestaruusliigaottelussaan mallikkaasti.

Ottelun parhaana kotijoukkueen pelaajana palkittiin Jakic. Hän totesi pelin jälkeen:
-Tämä oli hyvä peli meiltä ja haluan onnitella pelaajiamme, valmennusta ja organisaatiotamme voitosta. Meillä oli hyvä syöttö tänään. Tämä oli tosi paljon parempi ottelu kuin viime keskiviikkona. Me harjoittelimme miten OrPoa vastaan pitää pelata ja onnistuimme sitä suunnitelmaa toteuttamaan.

Kotijoukkueen valmentaja Darko Dobreskov iloitsi voitosta, mutta totesi ettei ole iloinen siitä miltä joukkue näytti kentällä.
-Meiltä vie aikaa päästä vauhtiin, mutta kun pääsemme saamme aikaiseksi jotain hyvää. Kehityksen kanssa on paljon työtä, mutta uskon että meistä tulee paljon vahvempi joukkue, kunhan ehdimme käymään läpi kaikkia pelin osa-alueita. Tänään aloitimme hyvällä vastaanotolla, mutta edellisessä pelissä Kangasalla emme. Kangasala on todella kovatasoinen joukkue ja varmasti kamppailemme heidän kanssaan pääsemisestä neljän joukkoon runkosarjan päätteeksi. Kangasallla meillä oli vaikeuksia ensimmäisessä ja neljännessä erassä, mutta nyt saimme tasaisemman pelin aikaiseksi.

Ottelutilastot löytyvät täältä.

 

 

Päivitetty kuva vaihtamalla klo 19.07 ja toinen kuva lisäämällä klo 20.24.
Päivitetty klo 19.43 lisäämällä tieto parhaana pelaajana palkitusta.
Päivitetty klo 21.34 pelaaja- ja valmentajakommentilla.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.