Janne Mäkelästä Huittisten Yrittäjien uusi puheenjohtaja

28.09.2019 - 18:10 Toimitus
-Toivon, että rohkeitakin ehdotuksia tuodaan aktiivisesti kaikille hallituksen jäsenille, sanoo Huittisten Yrittäjien tuore puheenjohtaja Janne Mäkelä. Kuva: Laura Haavisto

Janne Mäkelä Autokorjaamo Veljekset Mäkelä Oy:stä on Huittisten Yrittäjien uusi puheenjohtaja. Valinta tehtiin syyskokouksessa.

Varapuheenjohtajaksi kokouksessa valittiin Susanna Hirsikangas.

Hallituksesta pois jäävien Sari Pihkon ja Jari Nikkasen tilalle uusiksi jäseniksi valittiin Johanna Santanen ja Tommi Haavisto.

Hallituksessa jatkavat Jouni Isotalo, Kalle Jarttu, Jouni Heinonen, Hanna Immonen, Krista Laivuori-Saari, Juha Suomela ja Laura Haavisto.

Tuore puheenjohtaja aikoo lähteä luotsaamaan Huittisten Yrittäjiä uudistusmielisellä asenteella.

-Yhdistystoiminta lähtee ruohonjuuritasolta. Pidän tärkeänä, että Huittisten Yrittäjät kuuntelee jäsenistön mielipiteitä ja vuorovaikutus lisääntyy entisestään. Toivon, että rohkeitakin ehdotuksia tuodaan aktiivisesti kaikille hallituksen jäsenille, Mäkelä toteaa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.