Viime vuoden SM-finalistit SC Classic ja TPS kohtaavat Tahto Areenalla

28.06.2019 - 05:09 Marja-Liisa Hakanen
Tahto Areenalla nähdään lokakuussa maailmanmestareita; kuvassa Eemeli Salin (taustalla vas.), Lauri Stenfors ja Nico Salo (numero 20).Kuva: Esa Takalo

Tahto Areenalla Huittisissa pelataan lokakuussa tamperelaisen SC Classicin kotiottelu, jossa vastustajana on TPS Turusta. Järjestelyjen taustalla on paikallinen SBS Rupu, joka neuvotteli huippuottelun saamisesta Huittisiin jo viime kaudella.

–Silloin sitä ei kuitenkaan voitu toteuttaa, kun ei ollut paikkaa. missä pelata. Nyt tilanne on toinen, kun meillä on käytössä Tahto Areena, kertoo ottelun puuhamies Heikki Hakala SBS Rupusta.

Rupu sai Hakalan mukaan esittää toiveen, ketä vastaan Classic Huittisissa pelaisi. Toiveena oli TPS, jossa pelaa myös Huittisista kotoisin oleva Lauri Stenfors.

–Tämän parempaa suomalaista salibandya ei juuri voi nähdä, viime vuoden finaaleita mainostettiin teemalla Maailman parasta salibandya. Classic on voittanut Suomen Mestaruuden neljä kertaa peräkkäin, lisäksi Classic on hallitseva Suomen Cupin voittaja ja se voitti myös maailman parhaan seurajoukkueen tittelin voitettuaan Champions Cupin viime kaudella, Hakala listaa.
SC Classicin ja TPS:n ottelu pelataan Tahto Areenalla 26.10. klo 17.

 

 

Lue lisää salibandyasiaa tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.