Pauketta ja "ihanaa" tuoksua

28.05.2016 - 15:09 Satu Ojala
Huittislaiset Neea ja Sami Suontausta tulivat Paukepäiville ensimmäisten joukossa.

Maamoottorin papatus ja isompien koneiden örinä kuuluivat jo kauas, kun kuudennet Paukepäivät keräsivät Keikyän Heinimaankulmalle niin erilaisten vanhojen koneiden omistajia kuin koneiden ihailijoitakin. Bensan katku ja koneiden pauke hivelivät osanottajien aisteja.

Paukepäivillä ovat vahvasti edustettuina erilaiset maanrakennus- ja metsäkoneet. Ja vaikka pelti saattaa olla vähän rutussa ja ruosteessa, niin koneet toimivat.
Paikalla on myös monenlaisia muita takavuosien koneita ja niistä kehiteltyjä uudempiakin innovaatioita. Yksi sellainen on "sohova", jonka parkanolainen Marko Arola on rakentanut sohvasta, autonosista ja moottorista, joka pyörittää hydraulipumppua.
-Tämä kulkee reilua kävelyvauhtia, kehuu rakentaja.

Paukepäivät jatkuvt tänään iltakuuteen asti ja huomenna sunnuntaina meno alkaa aamukymmeneltä ja päättyy iltapäiväneljältä. Paukepäiville on vapaa pääsy ja opasteet kantatieltä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.