Taisteluerästä huolimatta tappio

28.02.2016 - 18:54 Timo Talvitie

LP Vampula hävisi erin 0-3 Salon Viestille Salossa pelatussa lentopalloliigan ottelussa sunnuntaina. Ensimmäinen erä päättyi huiman taistelun jälkeen numeroihin 30-28. Seuraavat menivät Viestille selvästi 25-18 ja 25-13.

Ensimmäinen erä eteni tasaisena, Viestin pitäessä kuitenkin parin pisteen etumatkaa. Tilanteen ollessa 16-11 alkoi huittislaisten kiri. Elli-Noora Hiltusen syöttövuorosta alkoi tilanne kääntyä ja Vampula johti erää parhaimmillaan 19-21. Lopulta useiden eräpallojen jälkeen erä kuitenkin meni Viestille jatkopisteillä 30-28. Toisessa erässä peli jatkui tasaisena lähes puoliväliin asti. Loppuerän rynnistyksellä kotijoukkue karkasi erävoittoon.

Kolmanteen erään viesti sai vahvan alun ja kun Vampulan otteisiin alkoi tulla epävarmuutta, ja kolmas erä meni varsin selkeästi salolaisille. Koko ottelun tulos vahvisti LP Viestille runkosarjan voiton. Vampula sen sijaan aloittaa valmistautumisen erittäin tärkeään vieraspelien viikonloppuun. Vastassa ovat LiigaPloki ja Piekäsämäki. Pisteet ovat tarpeen, jotta LP Vampula pääsisi puolivälieriin.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.