Ensimmäinen osaottelu HPK:lle

27.10.2016 - 06:31 toimitus
Ottelun parhaina palkittiin kotijoukkueesta Binetou Sow ja HPK:sta Allison Mayfield. Kuva: Mauno Kotamäki.

LP Vampula Huittinen joutui hyvän taistelun päätteeksi antautumaan HPK:lle Huittisissa pelatussa Suomen Cupin puolivälieräotteluparin ensimmäisessä osaottelussa. Ottelu päättyi erin 0-3 (21-25, 21-25, 22-25).
Ottelu oli varsin viihdyttävää seurattavaa ja kovia hyökkäyksiä nähtiin molemmilta puolilta verkkoa. LP Vampulan puolelta vahvimmin hyökkäsi jo viime kaudeltakin totutusti ottelussa kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittu Binetou Sow, jota Elli-Noora Hiltunen myös hyvin säesti. 
HPK:sta parhaana palkittiin virheettömästi ja varsin kovaa laidasta hyökännyt Allison Mayfield. Suomen Cupissa tästä otteluparista jatkoon menevä joukkue selvitetään 8.11. Hämeenlinnassa.
-Tosi paljon parempaa kuin Porissa. Omassa syötössä onnistuttiin melko lailla suunnitellusti. Erien lopussa oma vastaanotto ja sen myötä hyökkäys sen verran taipui, että menetettiin niiden myötä erät ja koko ottelu. Kokonaisuudessaan olen joukkueen esityksestä niin tyytyväinen kuin hävityn ottelun jälkeen voi olla, sanoi LP Vampulan päävalmentaja Arttu Keränen.

KOMMENTIT
27. lokakuu 2016 - 12:14Arto Hakanen
Omituinen juttu Nimittäin se, että paikkakunnalla on näin korkeatasoista koko perheelle sopivaa viihdettä mutta katsomossa on voittopuolisesti yleisöä Sastamalasta, Loimaalta, Eurasta, Säkylästä jne. Huittislaiset loistavat poissaolollaan.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.