Vampulan monitoimikentästä Amandan areena

27.09.2016 - 09:22 Minna Karru
Palloliiton Satakunnan piirin puheenjohtajan Janne Koiviston (oik.) tuomisena oli jalkapallo, pelivälineen vastaanotti Sallilan koulun rehtori Veli-Matti Laine. (Kuva: Mauno Kotamäki)

Vampulassa Sallilan koululla vihittiin käyttöön Satakunnan uusin monitoimikenttä. Koulun oppilaskunnan puheenjohtaja Milla Ritakallio julkisti avajaisissa monitoimikentän nimen: Amandan Areena.

–Kenttä antaa uusia mahdollisuuksia koulun liikuntatuntien suunnitteluun. Kentällä pelataan paljon jalkapalloa, mutta varmasti myös monen muun lajin harrastajat kokoontuvat paikalle, kertoo Sallilan koulun rehtori Veli-Matti Laine.
–Kentät ovat aina avoinna jokaiselle käyttäjälle, myös vanhemmat ovat tervetulleita kentälle, muistutti avajaisissa Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

Monitoimikenttäohjelma on Suomen Palloliiton ja S-ryhmän ja yhteistyömuoto, jonka tavoitteena on rakentaa sata monitoimikenttää suomalaisten alakoulujen pihoille. Amandan areena on Satakunnan Osuuskaupan toimialueen toinen Ässäkenttä.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.