LP Vampulalle tappio avausottelussa - Burns palkittiin parhaana

27.09.2015 - 19:16 Matti Laine

LP-Vampula hävisi kotonaan Pieksämäki Volleylle mestaruusliigan avausottelussaan Huittisissa sunnuntai-iltana. Eränumerot olivat 1-3 (25-15, 22-25, 23-25 ja 17-25). Ensimmäinen erä oli kotijoukkue LP-Vampulalta kelvollista peliä ja etenkin keskihyökkäys saatiin heti alusta asti toimimaan. Erä oli alusta asti kotijoukkueen hallinnassa.

Toinen erä oli puoliväliin asti tasaisempaa vääntöä, mutta Pieksämäki Volley käänsi erän itselleen repäistyään useamman pisteen etumatkan LP-Vampulan loppukiristä huolimatta.

Kolmannessa erässä kotijoukkue oli hyvin mukana, mutta ottelun käännekohta nähtiin, kun LP-Vampulan keskipelaaja Laura Iltanen loukkasi nilkkansa. Pieksämäki vei myös kolmannen erän 23-25. Neljänteen erään LP-Vampula lähti uudella kokoonpanolla Ella Elorannan ottaen toisen keskipelaajan paikan. Myös toinen ikävä loukkaantuminen nähtiin LP-Vampulan osalta, kun Päivi Pohjalaisen nilkka pyörähti. Kotijoukkue ei saanut koottua peliään koko erän aikana, ja vieraat pääsivätkin helppoon 17-25 voittoon vieden koko ottelun.

Ottelun parhaina palkittiin LP-Vampulalta Taylor Bruns ja Pieksämäki Volleylta Yana Shevchuk.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.