LP-Vampula Huittiselle keskipelaaja Yhdys-valloista

27.08.2018 - 07:40 Minna Karru
Claire Felix on pelannut Coloradon yliopistojoukkueessa Yhdysvalloissa ja Durhamin yliopistojoukkueessa Englannissa.

LP-Vampula Huittinen on hankkinut keskipelaajaosastolle pelaajan Yhdysvalloista. Claire Felixilla on pituutta 1,98 metriä.

-Pituus antaa hyvät lähtökohdat ulottuvaan pelaamiseen verkolla, sanoo manageri Timo Talvitie.
Colorado Springistä kotoisin oleva 23-vuotias oikeakätinen pelaaja on mittauttanut hyökkäyskorkeudekseen 3,13 m.

Felix on pelannut viime vuodet yliopistojoukkueissa, ensin Coloradon joukkueessa Yhdysvalloissa ja sitten Durhamin yliopiston joukkueessa Englannissa. Felixin suurin lentopallohaave on päästä edustamaan Yhdysvaltoja naisten maajoukkueessa. Juniorina hänelle on jo hieman maajoukkuekokemusta.

-Viime kauden keskipelaajat Katja Metsäkoivu ja Roosa Nieminen eivät ole enää seuran käytettävissä. Metsäkoivu pelaa opintojensa ohella Helsinki-Volleyssä ykkössarjaa. Nieminen parantelee huilivuodellaan viime kauden vaivojaan, Talvitie kertoo.

Jenni Jantusen kanssa sopimus jatkuu.

Kausi alkaa 6.10. Ensimmäiset kotipelinsä LP-Vampula pelaa Kuninkaisten salissa, koska uuden liikuntahallin lattia ei ehdi kuntoon kauden alkuun mennessä.

 

 

Farmisopimus Helsinki Volleyn kanssa

LP-Vampula Huittinen ja Helsinki Volleyn nimellä ykkössarjaa pelaava Naarasleijonat ovat tehneet farmisopimuksen.
-Nyt nimettynä on huittislaisille tutun Katja Metsäkoivun pikkusisko Tuuli Metsäkoivu, LP-Vampulan manageri Timo Talvitie toteaa.

-Farmisopimus mahdollistaa, että sopimukseen nimetyillä ja farmipelaamisen ehdot täyttävillä pelaajilla on mahdollisuus edustaa molempia seuroja, tietenkin eri sarjatasoilla, Talvitie kertoo.

-LP-Vampulan vakiokasvolla, passari Susanna Sutkilla on edessään harjoittelun ja pelaamisen estävä operaatio. Toipumisensa aikana hän toimii liigajoukkueen johtajan tehtävissä.

Passarin paikkaa tällä kaudella pelaa uusi kasvo Iida Paananen.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.