LP Vampula Huittisiin hakkuri Kanadasta

27.06.2017 - 16:00 Satu Ojala
Casie Gano on 25-vuotias ja 190-senttinen hakkuri, joka tulee Huittisiin Aris Volleyballin joukkueesta Thessalonikista Kreikasta.

LP Vampulan joukkue vahvistuu jälleen, kun seura on solminut yksivuotisen sopi-muksen kanadalaisen Casie Ganon kanssa.
Gano on uusi tuttavuus Suomen liigakentillä. Kanadan yliopistopelien jälkeen hän on pelannut Kreikassa. Viiden vuoden mittainen ura Trinity Westernin naisten lentopallojoukkueessa ja CIS-maajoukkueessa päättyi keväällä 2015. Sen jälkeen Casie Gano siirtyi Kreikkaan perinteikkääseen thessalonikilaisseuraan Aris Vol-leyball clubiin.
–25-vuotias ja 190 senttiä pitkä hakkuri on aiemmin pelannut myös keskellä, eikä yleispelaajan paikkakaan ole hänelle vieras. Kanadalaishakkurin suurimpia vahvuuksia on juuri hyökkäyspeli, mutta etenkin pituutensa ansiosta hän on myös varsin hyvä torjuja, kertoo LP Vampulan manageri Timo Talvitie.
Casie Gano on kuullut Suomesta paljon hyvää, eikä talvikaan ole hänelle vieras vuodenaika.
–Olen innoissani tulossa Suomeen ja edustamaan LP Vampulaa. Toivon tuovani joukkueeseen positiivista energiaa ja haluan rakentaa hyvää joukkuehenkeä tiimissä, toteaa kanadalaishakkuri uuden sopimuksensa allekirjoituksen jälkeen.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.