Mikael Ruohomaa tuo Kanada-maljan Huittisiin

27.04.2018 - 17:34 Satu Ojala
Oulun Kärpissä kaksi kautta pelannut Mikael Ruohomaa pääsi ensimmäisenä Luja-kasvattina nostamaan Kanada-maljaa. Huittisissa Ruohomaa ja malja nähdään kesällä.Kuva: Jarno Hietanen.

Lauttakylän Lujan kasvatti Mikael Ruohomaa ja Oulun Kärpät pääsivät kauden tavoitteeseensa voittaessaan eilen jääkiekon SM-kultaa Tampereella.Ruohomaa on ensimmäinen lujalainen jääkiekkoilija, joka on saavuttanut SM-kultaa.
-Tuntuu aivan uskomattomalta. Aamulla seitsemän aikaan olimme Tampereelta takaisin Oulussa ja meitä oli joukko faneja vastassa, sanoo iloinen Ruohomaa.

-Nyt juhlitaan tovi voittoa ja pari viikkoa pidetään ihan lomaa, jolloin ei luistimia jalkoihin laiteta. Voitto oli todella tiukassa ja nyt on tärkeää palautella kroppaa kovan väännön jälkeen.
Mikael Ruohomaa lupaa tuoda Kanada-maljan kotikaupunkiinsa Huittisiin. Kesällä hänet voi muutenkin tavata Huittisista, sillä edessä on muutto Tampereelle ja sen jälkeen matka jatkuu kohti uusia haasteita.
Ruohomaa on solminut yksivuotisen sopimuksen venäläisen KHL-seura Neftehimikin kanssa, jonka kotikaupunki on Nizhnekamsk. KHL:n itäisen konferenssin Harlamov-divisioonassa pelaavassa joukkueessa ei tällä kaudella ollut yhtään suomalaispelaajaa, mutta ensi kaudella heitä on kolme.
-Tein sopimuksen välieräsarjan ja finaalien välissä, mutta en ole sitä vielä paljoa miettinyt. Tärkeintä oli keskittyä ensin finaalipeleihin. 
-Kiinnostusta oli muistakin suunnista, mutta tämä oli paras vaihtoehto, sanoo Ruohomaa.

Lue lisää 3.5. ilmestyvästä Lauttakylä-lehdestä.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.