Petra Sahlbergista kakkoslibero

27.04.2016 - 09:27 Satu Ojala
Petra Sahlberg oli Nicevolleyssa tiputtamassa LP Vampulan ykkössarjajoukkuetta jatkosta.

LP Vampula Huittinen ja Petra Sahlberg ovat solmineet kolmivuotisen pelaajasopimuksen. Sahlberg on vakiinnuttanut paikkansa liberona, mutta hän on aiemmin pelannut myös passarina.
–Seuran ja Petran kolmivuotisen sopimuksen tavoitteena on, että hän pääsee kehittymään urheilijana sekä pelaajana ja lähivuosina saavuttamaan maksimaalisen tasonsa liberona. Hänellä on liigakokemusta Pieksämäeltä. Viime kaudella hän pelasi ykkössarjaa joensuulaisen Nicevolleyn liberona. Hän oli Huittissa puolivälieräsarjan ratkaisevassa ottelussa, missä Nicevolley tiputti LP Vampulan ykkössarjajoukkueen jatkosta, kertoo LP Vampulan manageri Timo Talvitie.
–Olen erittäin motivoitunut ja odotan innolla tulevia vuosia Huittisissa, toteaa kesäkuussa Huittisiin muuttava Petra Sahlberg.
–Petralla on juuri sellainen asenne, mikä kehittyvällä pelaajalla pitääkin olla. Hän uhkuu halua kehittyä eikä pelkää sitä työmäärää, mitä kokonaisvaltainen kehittyminen pelaajana edellyttää. Uskon, että keskittymällä oleellisiin asioihin hänessä on potentiaalia nousta tulevaisuudessa Suomen parhaimpien liberoiden joukkoon, ennakoi Timo Talvitie.
LP Vampulan viime kauden passari Taylor Bruns haluaa hakea pelikokemusta eri maista. Jos hän jatkaa Suomessa, hän palaa Huittisiin, mikäli paikkaa ei ole sitä ennen täytetty.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.