Lujan futsaljoukkueen kausi päättyi tappioon

27.02.2016 - 16:48 Matti Laine

Lujan naisten futsaljoukkue kärsi tappion kauden viimeisessä ottelussa Huhkolinnassa lauantaina. Porilainen MuSa oli parempi maalein 3-9. Luja piti ottelun tasaisena ensimmäisen erän ajan, mutta toisella jaksolla MuSa karkasi selvään voittoon. Lujan maalintekijät olivat Sanna Höylänen, Josefiina Järä ja Anne Riekki. 

Ensimmäisen kautensa liigtasolla pelannut Luja jäi sarjassa viimeiselle eli kymmenennelle sijalle. Sarjan kaikki ottelut on pelattu ja Suomen mestaruuden  vei Tampereen Ilves, porilainen MuSa sijoittui pronssille.

Ottelutapahtumat: LLuja haastoi vastustajan varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja siirtyi 1-0 –johtoon kun Josefiina Järä taisteli loppuun asti ja varasti pallon MuSan maalivahdin edestä. Syöttö Säde Kuusistolta. MuSaFutsal väänsi itsensä tasoihin ja 1-2 -johtoon, mutta LLuja tuli vielä tasoihin ennen taukoa. Tällä kertaa Sanna Höylänen pääsi siirtämään pallon maaliin Josefiinan syötöstä.

Toisella puoliajalla MuSa siirtyi nopeasti johtoon, kun pallo löysi itsensä maaliin tolpan ja maalivahdin välistä. Sitten tuli tehominuutti, MusaFutsal teki 3 maalia ja LLuja yhden, kun Anne Riekki ja Josefiina Järä pääsivät koko kentän läpi seinäsyötöillä ja Annella oli helppo työ siirtää pallo ohi Siiri Liljan. Loppuun MuSa kaunisteli lukemia, lopputulos 3-9.

Parhaina pelaajina palkittiin LLujan Jasmin Mäkipää ja MuSaFutsalin Mira Laurila.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.