Säiliöauton kaatuminen kakkostiellä hidasti liikennettä

26.12.2018 - 18:44 Sari Mäkelä

Tiellä 2 Huittisten ja Porin väliä matkaavien kulkua hidasti rikkihappolastissa olleen säiliöauton kaatuminen ojaan keskiviikkona. Tie oli suljettuna liikenteeltä välillä Merstola, Harjavalta - Järilä, Kokemäki ja liikenne ohjattiin kiertotielle. Kiertotie oli teiden 2194 ja 12791 kautta.
Useita tunteja kestänyt tilanne on nyt ohi.
Säiliörekan perävaunu irtosi ja ajautui ojaan ennen puolta päivää tänään keskiviikkona. Lastina oli 20 tonnia rikkihappoa, josta vuoti pellolle ja ojanpientareelle muutamia kymmeniä litroja ennen kuin vuoto saatiin tukittua. Henkilövahinkoja ei aiheutunut.
Joulun paluuliikenne on käynnistynyt tänään tapaninpäivänä. Paluuliikenne jakautuu useammalle päivälle, joten liikenteen ei odoteta ruuhkautuvan tänä vuonna. Vilkkaimmat tiet ovat perinteisesti valtatiet 3 ja 4 Helsinkiin päin. Ajokeli on normaali talviajokeli kaikkialla Suomessa.

Päivitetty tilanteen selviämisen osalta kello 21.20

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.