Suomen luonto sykähdyttää

26.10.2018 - 05:34 Pipsa Vatanen
Linda-Lotta Pelli (vas.), Erika Kannisto, Yani Krumov ja Laxiya Sooriyakumar ovat tutustuneet toisiinsa Erasmus-ohjelman kautta. He kaikki ovat matemaattisesti lahjakkaita nuoria.

Huittisten Kännönvuorelta kantautuu iloista ja hilpeää englanninkielistä pulputusta, johon sekoittuu suomea sekä muita kieliä.

–Täällä on tehty matemaattisia suunnistusrasteja, lueteltu piin desimaalia niin pitkälle kuin muistaa ja arvattu, kuinka monta käpyä on piilotettu laatikkoon, kertaavat Erika Kannisto ja Linda-Lotta Pelli.

Kun matemaattiset haasteet on voitettu, on laavulle kokoontumisen ja makkaran paistamisen aika. Viime vuoden marraskuussa alkanut Erasmus+ KA2 -ohjelma on opiskelijoiden liikkuvuusohjelma yleissivistävälle koulutukselle. Sen teemana on ollut matematiikan ja taideaineiden yhdistäminen. Huittisiin on saatu opiskelijoita Bulgariasta, Saksasta, Espanjasta ja Italiasta asti.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.