Sataedu kilpailee laatupalkintovoitosta

26.08.2016 - 09:34 Sari Mäkelä

Sataedu on valittu vuoden 2016 ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailun arviointiprosessin kolmanteen vaiheeseen. Ulkopuolisista arvioitsijoista koostuva ryhmä tekee syksyn aikana arviointikäyntejä enintään kuuteen eri oppilaitokseen. Sataeduun asiantuntijaryhmä saapuu lokakuussa. Voittajat julkistetaan ammatillisen koulutuksen seminaarissa marraskuussa.
–Pääsymme kilpailun loppusuoralle ei tullut yllätyksenä, koska olemme Sataedussa tehneet jo pitkään systemaattista ja kattavaa laatutyötä, sanoo Satakunnan koulutuskuntayhtymän johtaja Matti Isokallio.
Laatupalkintokilpailun teemana on osaamisperusteisuus ja asiakaslähtöisyys. Tätä osaamista halutaan nyt ammatillisessa koulutuksessa kehittää.
Satakunnan koulutuskuntayhtymä järjestää toisen asteen ammatillista perustutkinto-, lisä- ja täydennyskoulutusta. Toimipaikat ovat Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa ja Ulvilassa. Myös Raumalla, Tampereella ja Turussa on toimipisteet.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.