Volley Lugano LP-Vampulan vastustajaksi Challenge Cupissa

26.06.2019 - 17:35 Minna Karru
Siirtyminen Kuninkaisten salista (kuvassa) Tahto Areenaan mahdollistaa myös kansainvälisten lentopallo-otteluiden pelaamisen Huittisissa. Kuva: Mauno Kotamäki

LP-Vampula Huittinen harppaa huiman askeleen eteenpäin ja haastaa eurooppalaisia naislentopallojoukkueita Challenge Cupissa.

Ensimmäisen kierroksen vastustajana LP-Vampulalla on Sveitsin liigassa viidenneksi sijoittunut Volley Lugano. Otteluparit arvottiin Luxemburgissa tänään keskiviikkona kahdeksan joukkueen kesken.
Otteluparin ensimmäinen peli pelataan Sveitsissä 5.–7.11. LP-Vampulan kotipelin aika on 19.–21. marraskuuta.

Challenge Cupin toinen suomalaisjoukkue Pölkky Kuusamo aloittaa kierrosta myöhemmin ja kohtaa voittajan LP-Vampula-Volley Lugano -otteluparista. Vieraspeli pelataan 3.-5.12. ja kotipeli kaksi viikkoa myöhemmin.

Seuraava vastustaja vampulalaisilla tai kuusamolaisilla on voittaja parista RSR Walferdange (Luxemburg) - Beziers (Ranska). Vieraspeli pelataan 3.-5.12. ja kotipeli kaksi viikkoa myöhemmin

Challenge Cup on eurooppalaisten seurajoukkuekilpailujen kolmostaso. Ylempänä ovat Mestarien liiga ja CEV Cup.

 

 

Päivitetty uutinen klo 20.56, sen jälkeen kun Euroopan lentopalloliitto CEV korjasi Challenge Cupin ottelukaavion. TIeto toisen kierroksen Askö Linz-Steg.-joukkueesta oli väärä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.