Naispäättäjät yhdessä asioiden äärellä

26.06.2018 - 05:32 Satu Ojala
Naisverkoston kesäkuun tapaamisessa olivat mukana Mari Saari (vas.), Tinja Tähtinen, Maarit Säilä, Hannele Isaksson, Aulikki Kuisma, elinvoimajohtaja Riikka Peippo ja Anne Välimäki.

Huittislaiset naispäättäjät herättelivät henkiin vuosia nukuksissa olleen naisverkoston, jonne on kutsuttu mukaan kaikki kaupungin luottamustehtävissä olevat naiset. Verkosto on kevään aikana kokoontunut kolme kertaa.

–Emme ole ompeluseura emmekä kokoonnu saunan lauteilla, vaan kahvikupin ääressä keskustelemme kulloinkin esillä olevista aiheista. Olemme keskustelleet Lauttakylän koulusta, päivähoitoasioista ja nyt viimeksi elinvoima-asioista, josta meille oli kertomassa elinvoimajohtaja Riikka Peippo, kertoo ryhmän perustami-sesta yhdessä Aila Hännisen kanssa keskustellut Tinja Tähtinen. (..)

Vaikka poliittiset näkemykset ovat erilaisia, ei naisilla ole ongelmia kuunnella toisiaan.

–Olemme yhteistyökykyisiä, vaikka istuisimme missä päin valtuustosalia hyvänsä. Naisen asema politiikassa on erilainen kuin miehen. Joudumme tekemään tuplatyön, jotta näkökulmamme otetaan huomioon. Kriittisiä voimme olla toisten ajatuksille, mutta rakentavassa mielessä. Naiset eivät lähde lynkkaamaan toisiaan. Toimimme Huittisten ja huittislaisten parhaaksi ja viemme positiivisia asioita yhdessä eteenpäin, sanoo Tinja Tähtinen.

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.