Tilda Oikari LP Vampula Huittisen yleispelaajaksi

26.05.2017 - 16:00 Marja-Liisa Hakanen
Tilda Oikari opiskelee lentopallon ohessa yhteiskuntatieteitä Itä-Suomen yliopistossa Kuopiossa. Opinnot ovat gradua vaille valmiit.

LP Vampula Huittinen on solminut pelaajasopimuksen Tilda Oikarin kanssa. Oikari tulee naisten liigajoukkueeseen yleispelaajaksi.  Viime kaudella hän pelasi Saksan Bundesliigan toisella tasolla Rote Raben Visburgin joukkueessa.
Suomen mestaruusliigakokemusta hän on hankkinut Vanaja Racing Clubissa ja Liiga Eurassa.
–Tilda Oikari on erittäin motivoitunut pelaaja, joka tuo lisää kokemusta nuorehkoon joukkueeseen. Meillä alkaakin olla sekä liigassa että ykkösjoukkueessa erittäin kehityskelpoinen kokoonpano, liigajoukkueen manageri TimoTalvitie toteaa.
Hän sanoo, että tällä joukolla on tavoitteena enemmän kuin yhden kauden menestys.
–Siihen ovat myös pelaajat suurimmalta osalta sitoutuneet. Niin myös Tilda, jonka kanssa on tehty 2+1 -mallinen sopimus.
Tilda Oikari ollut jo viikon verran mukana uuden joukkueensa harjoitusvahvuudessa ja kiittelee treenien hyvää meininkiä.
–Sen lisäksi treeneissä on ollut hänen mukaansa vahva yhteisöllisyys.
–Nämä ovat minulle tärkeitä asioita uudessa seurassa. On mukava palata Suomeen pelaamaan mestaruusliigaa, toteaa 180-senttinen yleispelaaja.
LP Vampulan päävalmentaja Arttu Keränen on Tilda Oikarille entuudestaan tuttu Puijo Volleyn ajoilta vuosilta 2014-2016.
–Tile tuo meille lisää kokemusta. Hän on henkisesti vahva joukkuepelaaja, jolla on edelleen vahva halu kehittyä ja juuri sellainen pelaaja sopii meidän muottiimme täydellisesti.
Keräsen mukaan Oikarin vahvuuksia ovat myös monipuolisuus ja yleispelaajana vahva vastaanotto.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.