Luja HT ja Kiekkohait pelasivat tasan

26.02.2016 - 20:21 Bobby

Luja HT ja Salon Kiekkohait pelasivat tasan 3-3 ensimmäisessä kakkosdivisioonan play off-ottelussa Salossa. Kiekkohait eivät ole antaneet runkosarjassa kovinkaan hyvää vastusta Lujalle, mutta toisin kävi tällä kertaa. Luja meni ensimmäisessä erässä 1-0 johtoon Miika Raittisen maalilla.

Toisessa erässä Kiekkohait tulivat tasoihin, mutta Luja HT teki erässä kaksi maalia. Ensin Miika Raittinen teki illan toisensa ja Teemu Setälä vei Lujan 3-1 johtoon. Kolmannessa erässä Lujalla oli musta hetki ennen erän puolta väliä. Kiekkohait tulivat puolessa minuutissa tasoihin ja ottelu päättyi tasan.Kolmannessa erässä Lujalle kirjattiin 16 jäähyminuuttia ja Kiekkohaille vain 2.

Molemmille joukkueille siten yksi piste ottelusta. Toinen osaottelu pelataan tänään lauantaina Huittisissa klo 17. Jos pisteet otteluista ovat lauantain varsinaisen peliajan jälkeen tasan, haetaan ratkaisu jatkoerässä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.