LiigaPlokille suora voitto Huittisissa

25.11.2017 - 21:33 Sari Mäkelä
Joukkueiden parhaina palkittiin LP Vampulasta libero Julia Porsanger (vas.) ja Plokista passari Suzanne Horner. Kuva: Mauno Kotamäki

LiigaPloki haki lentopallon mestaruusliigapelistä pisteet virheilevältä LP Vampula Huittiselta suoraan erin 0-3.
Ottelun ensimmäisen erän alun hermoilun jälkeen kotijoukkue näytti saavan juonesta kiinni ja kiri Plokin etumatkan kiinni. Kiri ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, vaan ensimmäinen erä kirjattiin vieraille pistein 19-25. kaksi seuraavaa meni samalla kaavalla - vahvasti hyökännyt Ploki vei ja LP Vampula sinnitteli. Ottelun parhaina Huittisten Laatuauto palkitsi kotijoukkueesta Julia Porsangerin ja vieraista Suzanne Hornerin.
-Ensimmäinen ottelumme tällä kaudella oli vaikea, mutta onneksi kaksi seuraavaa olemme pystyneet hoitamaan hyvin. Suomessa on hyvä olla ja olenkin nauttinut kaikesta täällä, sanoi Horner.

Sarah Blomgren totesi, että nyt oli kolmas kerta, kun LP Vampula ja Ploki pelasivat vastakkain.

-Ja toinen kerta kun hävisimme. Meillä on vaikeuksia saada kunnollinen joukkuepeli toimimaan.

-Ottelu oli meiltä joukkueena riittävän hyvä ja tasainen. Vampula antoi virheillään paljon pisteitä, joka helpotti peliämme. Joka osa-aluetta pitää vielä parantaa, mutta kauden alusta olemme jo nyt kehittyneet paljon. LiigaPlokin joukkueessa ei ole yhtään ongelmapelaajaa ja tykkään valmentaa heitä, kertoi Plokin valmentaja Jukka Koskinen.

LP Vampulan valmentaja Arttu Keränen toteai, että lukemat kertovat pelin sisällön.

-Ensimmäinen erä aloitettin huonosti, mutta kirin olisi pitänyt riittää erävoittoon. Omituista oli, että huonoista vastaanotoista tehtiin enemmän pisteitä kuin hyvistä. Pelimme katkeaa liian helposti. Joudumme sinnittelemään ja itseluottamus katkeaa liian helposti. Päämäärämme on hiukan pidemmällä kuin tässä kaudessa ja nyt viimeistään kaikki ymmärtävät, että työtä on vielä edessä. Siivosen Marko tuo lisää virtaa ja osaamista seuraan ja nyt aletaan kaivaa potentiaalia paremmin esille.

Lähitapiolapisteet: 1p Meredith Hardy, Ploki, 2p Anniina Matalamäki, Ploki ja 3p Suzanne Horner, Ploki.

LP Vampula Huittinen on sarjataulukossa seitsemäntenä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.