Kotajalla tavoitteena – Satasen maailmanmestaruuden puolustaminen ja neljälläsadalla finaalipaikka

25.10.2019 - 05:22 Minna Karru
Para School Day toi Amanda Kotajan huittislaisten perusopetuksen oppilaiden luokse Tahto Areenalle. Kotaja itse suorittaa paraikaan Vierumäellä liikunnan ohjauksen perustutkintoa. –Jouluksi on tarkoitus valmistua liikuntaneuvojaksi, hän sanoo.

Satasella maailmanmestaruuden puolustaminen. Neljälläsadalla finaalipaikka.

Siinä vampulalaistaustaisen Amanda Kotajan tavoitteet parayleisurheilun MM-kisoissa Arabiemiraattien Dubaissa. Kisat käydään 7.–15. marraskuuta.

–Harjoituskausi on sujunut hyvin. Olen hyvillä mielin, Kotaja sanoo.

Hän on kelannut parhaimpia aikojaan neljään vuoteen. Loppukesällä hän pysäytti kellon satasella maailmantilaston kakkosaikaan.

Kotaja jakaa kiitosta valmentaja Jussi-Pekka Kurtille, jonka kanssa on tehnyt yhteistyötä reilun vuoden. Esimerkiksi voimatreeniä on lisätty ja tekniikkaankin on kiinnitetty erityishuomiota.

Apuja on tullut myös muun muassa ratakelaaja Leo-Pekka Tähdeltä.

–Hän on tehnyt suoraan minun käsiini sopivat ”kapulahanskat”. Ne ovat aiemmin käyttämiäni, tavallisia hanskoja kovemmat. Ja nyt se malli tuntuu toimivan.
 

 

 

Juttu Amanda Kotajasta kokonaan vain Lauttakylä-lehden numeron 43 (23.10.2019) digiversiossa.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.