Pick N Pay avataan noin vuoden päästä Huittisissa

25.10.2018 - 16:32 Satu Ojala
Markus Nyholm (vas.) totesi kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaalle, että Pick N Payn tulo Huittisiin on yritykselle merkittävä asia. Sahkon alueella olevasta markettontista kauppakirjan allekirjoittivat Oskar ja Kasper Nyholm.

Satakuntalainen perheyritys Unanimous avaa noin vuoden kuluttua kolmannen liikkeensä, joka rakennetaan Huittisiin. Sahkon alueelle sijoittuvan Pick N Pay-päivittäistavarakaupan tonttikauppa allekirjoitettiin tänään.Yrityksellä on marketit Raumalla ja Porissa.
 -Rakentaminen alkaa tammi-helmikuun vaihteessa ja siihen kuluu aikaa seitsemästä kahdeksaan kuukautta, kertoo talousjohtaja Kasper Nyholm.
Yritys työllistää Huittisissa parisenkymmentä työntekijää, joista osa on osa-aikaisia.
-Kiinnostusta Huittisissa näyttää meille olevan, sillä jo nyt on tullut muutamia hakemuksia, vaikka vasta tonttikaupat on tehty.
Nyholmien perheyritys on etsinyt sopivaa kauppapaikkaa jo jonkin aikaa Satakunnasta. Huittisissa oli sopiva tontti tarjolla ja se on sijainniltaan hyvässä paikassa.
Huittisten kaupungin näkökulmasta uuden kaupan tulo on iso asia.
-Se on merkittävä lisäys kaupallisiin palveluihimme ja osoittaa sen, että Huittisissa on vetovoimaa. Huittinen on kolmanneksi suurin kauppapaikka Satakunnassa Porin ja Rauman jälkeen kaupan volyymeissa mitattuna, sanoi kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa allekirjoitustilaisuudessa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.