Kokenut Mira Hämäläinen LP-Vampula Huittisen paitaan

25.07.2018 - 12:00 Minna Karru
Vuonna 2015 Mira Hämäläinen voitti SM-kultaa LP Viestin paidassa.

LP-Vampula Huittinen on solminut 1+1-sopimuksen Someron, Salon ja Kangasalan riveissä Mestaruusliigaa pelanneen Mira Hämäläisen kanssa.

24-vuotias ja 182 senttiä pitkä Hämäläinen siirtyy Huittisiin puolentoista vuoden Kanadassa vietetyn vaihto-oppilasvuoden jälkeen. Hän aloittaa LP-Vampulan ykkössarjajoukkueessa. Manageri Timo Talvitien mukaan hänet tullaan näkemään myös Mestaruusliigan  kokoonpanossa.

–Hienoa päästä jälleen tavoitteellisen lentopallon pariin. Tosi innoissani lähden uuteen kauteen uudessa seurassa, Hämäläinen sanoo.
–Hämäläinen on ollut jo mukana LP-Vampulan kesätreeneissä muutaman kerran. Hän tuo aimo annoksen kokemusta seuraan ja odotammekin häneltä vahvaa panosta, niin ykkösessä kuin liigassakin, Talvitie toteaa.

Uransa aikana Hämäläinen on pelannut pääosin hakkurin tontilla.

Liigauran hän aloitti 15-vuotiaana Someron paidassa vuonna 2009 ja pelasi kahden kauden aikana 25 liigaottelua.
LP Kangasalan paidassa hän pelasi liigapelejä vuonna 2012, jolloin joukkue saavutti SM-hopeaa ja Suomen Cupin mestaruuden.
LP Viestissä Hämäläinen pelasi kaudet 2013-2016, saaliiksi noilta vuosilta kertyi SM-kulta- ja hopeaa sekä Suomen Cupin kultaa ja hopeaa.

Euroopan Cup -otteluita hänellä on plakkarissa 12.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.