Lions-nuorisovaihto tuo maailman kahdeksi viikoksi omaan kotiin

25.06.2019 - 05:35 Minna Karru
LC Huittinen/Doriksen nuorisovaihtovastaava Päivi Koivuniemi ja kaksi kesää sitten Kreikassa nuorisovaihdossa ollut Aino Koivuniemi peukuttavat Lions-nuorisovaihdon puolesta.

–Ei vaadi mitään ihmeellistä. Ja vastalahjaksi saa helpolla tavalla palan ulkomaata itselleen, sanoo vampulalainen Päivi Koivuniemi ja tarkoittaa Lions-järjestön kansainväliseen nuorisovaihtoon liittyvää isäntäperhetoimintaa.

Tänä kesänä LC Huittinen, LC Lauttakylä, LC Vampula, LC Huittinen/Gerda ja LC Huittinen/Doris etsivät isäntäperheitä ajaksi 20.7–1.8. Vampulasta Päivi ja Jaakko Koivuniemen lisäksi isäntäperheeksi on tähän mennessä lupautunut yksi muu perhe.
–Sen perheen isovanhemmat ovat ”ulkoistaneet” englannin kielen puhumisen lapsenlapsilleen, Päivi Koivuniemi kertoo.

Oleellisin vaade isäntäperheelle onkin, että perheestä vähintään yhden henkilön on pystyttävä kommunikoimaan englannin kielellä.
–Ei esimerkiksi tarvitse olla mukana lions-toiminnassa, LC Huittinen/Doriksen nuorisovaihtovastaava Päivi Koivuniemi korostaa.

Riittää, että tarjolla on tavallista suomalaista elämää.

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.