Lauri Stenforsin nälkä kasvaa syödessä

25.05.2017 - 06:06 Mikko Perttunen
Lauri Stenfors ohjasi Jeremias Immosta laukomisessa. Isä-Immosen mukaan Laurin pelejä MM-kisoissa seurattiin tarkasti, ja pallot ja salibandyvälineet olivat kovassa käytössä.

Maajoukkueen matkassa MM-kultaa viime joulukuussa voittanut huittislähtöinen Lauri Stenfors oli Hullussa Yössä opastamassa ihmisiä laukomaan reikäpalloa tutkaan.
Maailmanmestaruudesta huolimatta seuratasolla Turun Palloseuraa edustavan puolustajan viime kausi ei ollut pelkkää glooriaa.

–Aika haastava kausi on alla. Ranne murtui kisoissa, ja jouduin pelaamaan teipattuna loppukauden. Tepsin kanssa pelattiin hyvä runkosarja ja päästiin sen osalta tavoitteisiin, mutta lopulta kausi jäi vähän piippuun, Lauri Stenfors luettelee.
TPS putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella suoraan neljässä ottelussa. Happeeta vastaan pelatussa tiukassa puolivälieräsarjassa kaikki ottelut viimeistä lukuun ottamatta ratkesivat maalin erolla, joten ensi kaudelta on realistista odottaa enemmän.

Stenforsin rannekin on nyt leikattu, ja toipuminen on ollut arvioidun nopeaa. Leikkauksesta on kohta kaksi kuukautta ja hän pystyy jo treenaamaan normaalisti.
Mielessä ovat myös maajoukkuekuviot, vaikka seuraavat MM-kisat odottavatkin vasta puolentoista vuoden päässä. Siellä Stenfors haluaa kuitenkin jälleen pelata.

 

 

 

Lue juttu loppuun 24.5.Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.